Dołączam się do pytania. Mam do wypolerowania ranty.Daro_wawa pisze: a ile byś policzył za polerkę felgi??
Serdecznie pozdrawiam.
Dołączam się do pytania. Mam do wypolerowania ranty.Daro_wawa pisze: a ile byś policzył za polerkę felgi??
Od razu auto odmłodniało, pięknie to wygląda IMHO szkoda ich na zimę. A do kappy podeszłyby felgi od fiatów, jeśli tak to od jakich?Cromik pisze:Inne znalazłem, to się Mariuszowi nie podobająAle na ten sezon będą w nowym wyglądzie to może się spodobają
Po za tym zrobiłem eksperyment zimowy i założyłem do Themy 16 ze Stilo. Są to oryginały z wersji Abarth. Kolor tytan. Tak się prezentują:
P.S. Borbety Typ A. Stare, pasują do Themy. Rozmiarów mnogo. Zresztą Cromy na takich jeździły
Nie podeszłyby. Kappa ma rozstaw śrub 5x108 zaś Fiaty 4x98 (nowsze bodaj 4x100). Thema miała "fiatowski" rozstaw śrub. Z tytułu rozstawu śrub do Kappy mogą pasować felgi od starszych m.in. Volvo i Renault, natomiast należy mieć na uwadze jeszcze takie elementy jak odsadzenie i średnica otworu centrującego, które zazwyczaj się w tym przypadku różnią.Claromonte pisze: A do kappy podeszłyby felgi od fiatów, jeśli tak to od jakich?
Schmidt Revolution robi bardzo podobne koła ale w większych rozmiarach, szukaj serii TH Line.Ara pisze:Szkoda że tylko w 15" są dostępne, bo przy themie troche słabe to będzie. Może już lepiej coś takiego...Rafako pisze:A propos felg Ronala, ja zbieram na takie do Themy, jak na załączonej fotce...
...zawsze jeden cal do przodu, choć i tak wzór taki nie elegancki.
W moim składowisku części do Dedry/Delty CHYBA gdzieś mam 15cali z Integrale, muszę je wygrzebaćMłody_H pisze: Poszukaj 14/15 z Delty I HF turbo/integrale. One wyglądają nieziemsko.