Na szczęście to nie moje autobelial666 pisze:No tak, ale ja mówię o 150 konnym . Zawieszenie jednostki też swoje robi. Wyciągaj poduszki wszystkie i do regeneracji dla Olkusza

Ale czerwona skóra wygląda fajnie.
Na szczęście to nie moje autobelial666 pisze:No tak, ale ja mówię o 150 konnym . Zawieszenie jednostki też swoje robi. Wyciągaj poduszki wszystkie i do regeneracji dla Olkusza
Te od łapy, na górze, też wymieniłeś na oryginał?. Wszystkie?.s0krates pisze:Właśnie wynurzyłem się z garażu po wymianie ostatniej poduszki - odp. na Twoje pytanie: tak, to prawdopodobnie sprawa poduszek.. Jak chcesz, żeby było dobrze to muszą być oryginały (poduszki olejowe) niestety a nie żadne dorabianie itd.. Oczywiście na postoju odróżnisz od V6ale nie powinno być dyskomfortu. Dymu z rury nie powinno być, silnik powinien chodzić równo i szybko reagować, dobrze wymienić przepływkę, filtry, zaworki podciśnienia itd.. Skoro Ci jara 13 litrów to zdecydowanie musi być coś nie tak z dawkowaniem paliwa. Mi pokazuje 11 litrów jak stoję w korku (średnia 5-10km/h), Jak ostro butuję (ale jadę) w ruchu miejskim, to pokazuje 9,5, Codzienne spalanie w mieście (Gdańsk) przez moją żonę - 7.5. A przecież katalogowo 20v pali mniej od 10v!