Cena to za pierwszą ratę podana ?

PS
Zakochałem się w tym aucie
Świetna, choć wole wersję poliftową.Simon24121 pisze:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/la ... nel=Mobail
Cena to za pierwszą ratę podana ?
PS
Zakochałem się w tym aucie
Byłem,widziałem,macałem,odpalałem._Rafako_ pisze:Kąsek zdaje się być jak najbardziej godzien uwagi, cena też zdecydowanie zachęcająca: Gammiszoni Kupetti
Serdecznie pozdrawiam.
boruch pisze:Byłem,widziałem,macałem,odpalałem.
Żeby to miało ręce i nogi - wymaga wyłożenia co najmniej jeszcze raz tyle,za ile jest wystawiona.
Jak tylko będę przy lapku-z telefonu ciężko sklecić więcej niż dwa zdania...topcio1 pisze:boruch pisze:Byłem,widziałem,macałem,odpalałem.
Żeby to miało ręce i nogi - wymaga wyłożenia co najmniej jeszcze raz tyle,za ile jest wystawiona.
Napisz coś więcej na jej temat!
TUTAJ mój opis tej czerwonej Gammy z Poznania.lukasdeopalenica pisze:poza tym, że ma reflktory bodaj z bety nie wygląda najgorzej...
zderzaki i progi wyglądają na świeżo "siknięte"
plus za wtrysk.
Ramki wokół lamp wyglądają jednak na fabryczne... Takie reflektory widziałem na kilku zdjęciach ze zlotów Lancia Gamma Consortium z UK. Być może nieliczne egzemplarze trafiały do USA a tam się "lubowali" przecież w okrągłych lampach..?lukasdeopalenica pisze:poza tym, że ma reflktory bodaj z bety nie wygląda najgorzej...
Ta Flavia wymaga raczej dużo nakładu i pracy... Przy cenach i "dostępności" części do tego modelu, zdecydowanie szukałbym egzemplarza w stanie co najmniej "dobrym +" pod każdym względem... Niezależnie od ceny zakupu - wyjdzie i tak taniej...lukasdeopalenica pisze:a może Flavia coupe? Na pewno szlachetniejsza niż gamma
http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... asrc=pl|as
Taaaa, unikat. Integrale i 78 KM...
Ja miałem taki panel w co najmniej jednej Delcie (w drugiej już nie pamiętam) a klimy tam nie było. Nie był to zresztą odosobniony przypadek. Oglądałem w ostatnich latach ze 2 takie Delty, gdzie przez telefon opowiadano, że klima jest, a pod maską nie było ani jednego elementu układu... no ale elektroniczny panel regulacji siły nawiewu był - znaczy się mus ma klymatyzacjemvanisch pisze:Panel jest z wersji z klimą.
Dedra z tych lat w niezłym stanie, z takim nalotem (choć tego pewni nie możemy być), a przede wszystkim bez rdzy to raczej unikat.