Witam
potrzebuję schematu części jakie znajdują się w bagażniku. chodzi mi zarówno o tapicerkę jak i o plastiki.
Jakby ktoś posiadał to prosze o wstawienie ewentualnie podanie linka do schematu cokolwiek, bardzo mi potrzebne :/
Lybra 1.9 JTD - schemat bagażnika
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Agnieszka
Re: Lybra 1.9 JTD - schemat bagażnika
Witam.
Eper i po vinie wszystko będziesz widział.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mefisto
Lancia...the way of life...
Lancia...the way of life...
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Daj koledze albo koleżance linka do Epera!Mefisto pisze:Witam.
Pozdrawiam
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Agnieszka
nr vin nie mam właśnie bo zabrali mi dowód po stłuczce (gość mi wjechał w tył) wiem że jest pod maską jutro sprawdzę.
chodziło mi raczej o to żebym wiedziała jakie plastiki mam sobie zamówić żeby wyglądało to tak jak trzeba.
W każdym razie wiem że mam do wymiany zderzak tylny, obydwie lampy bo kloszy chyba nie można kupić osobno i klapę no i pewnie te wszystkie plastiki w bagażniku.
Nie wiedziałam właśnie jak to wygląda z tymi plastikami czy są rozdzielone jakoś na części.
a tak swoją drogą mam jeszcze jedno pytanie chciałabym zrobić sobie kluczyk zapasowy na allegro wypatrzyłam taki kluczyk ze scyzorykiem jaki mam oryginalny tylko teraz zastanawiam się jak wygląda sprawa z zaprogramowaniem tego kluczyka wie ktoś może?
chodziło mi raczej o to żebym wiedziała jakie plastiki mam sobie zamówić żeby wyglądało to tak jak trzeba.
W każdym razie wiem że mam do wymiany zderzak tylny, obydwie lampy bo kloszy chyba nie można kupić osobno i klapę no i pewnie te wszystkie plastiki w bagażniku.

Nie wiedziałam właśnie jak to wygląda z tymi plastikami czy są rozdzielone jakoś na części.
a tak swoją drogą mam jeszcze jedno pytanie chciałabym zrobić sobie kluczyk zapasowy na allegro wypatrzyłam taki kluczyk ze scyzorykiem jaki mam oryginalny tylko teraz zastanawiam się jak wygląda sprawa z zaprogramowaniem tego kluczyka wie ktoś może?
- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Numer VIN masz też w karcie pojazdu.
Jej nie zabierają.
Jest też na ubezpieczeniu (na polisie i na kwitku, który wozisz ze sobą).
Co do kluczyka to u mnie (zwykły kluczyk, nie scyzoryk) jak myślałem, że go zgubiłem
powiedzieli mi że dorobienie z zakodowaniem do Lybry to ok. 700-900 zł.
Nie wiem jak w innych miejscach.
Jej nie zabierają.
Jest też na ubezpieczeniu (na polisie i na kwitku, który wozisz ze sobą).
Co do kluczyka to u mnie (zwykły kluczyk, nie scyzoryk) jak myślałem, że go zgubiłem
powiedzieli mi że dorobienie z zakodowaniem do Lybry to ok. 700-900 zł.
Nie wiem jak w innych miejscach.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...