Moderator: wujekp
A koreanczykiem nie możesz przyjechać? Co to za różnica czym będziesz? Fajnie byłoby Lancia ale bez przesady...Pilot9314 pisze:Ja niestety chyba muszę odmówić dzisiaj otworzyłem drzwi w Lucynie i już się niestety nie zamknęly coś z zamkiem ;/ a nie bardzo mam to kiedy naprawić ;(
Ciocia , do soboty jestem w Bieszczadach o której spotkanie ?ciociaE pisze:Tak, tak - my też nie wiemy, czym dotrzemy - jedno z aut ma się robić. Tak czy siak nie Lancią,
Dzięki za propozycje/podpowiedzi. Myślę żeby zacząć od Kadzielni - czytałam ostatnio, że są lodospady do pooglądania, a potem Monte Carlo. Czy tam trzeba by rezerwować?
Co do dnia - czy akceptujecie, że jeśli Tofik nie odezwie się do czwartu rano, to wtedy ustawiamy się na sobotę, a jak potwierdzi przybycie, to na niedzielę? Wystarczy Wam wiedzieć w czwartek, na który dzień?
Zdecydowanie tak. Przy większej ilości łączą stoły tak by grupa nie siedziała po kątach. Jakbym znał ostateczną datę i liczbę osób mógłbym spróbować coś zadziałać. Knajpa jest świetna, ale podnoszę argument że nie ma tam gdzie zostawić aut.ciociaE pisze: Czy tam trzeba by rezerwować?
Myślimy tak w południe. A zauważyłeś, że tym razem w Kielcach i byś przyjechał? To pisz szybciutko, bo może Ty przesądzisz na niedzielęMaciek75 pisze:Ciocia , do soboty jestem w Bieszczadach o której spotkanie ?