A manetki kierunkowskazów w Testarossie takie same, jak u mnie w DelcieTofik pisze:hehe a zegary w S4 z fiata Uno

A manetki kierunkowskazów w Testarossie takie same, jak u mnie w DelcieTofik pisze:hehe a zegary w S4 z fiata Uno
W najnowszym "Automobiliście" jest artykuł o S4.Nat pisze:A manetki kierunkowskazów w Testarossie takie same, jak u mnie w DelcieTofik pisze:hehe a zegary w S4 z fiata Uno
Patrząc na to, jakie ładne egzemplarze Appii są po kilka tys. Euro, to ten poobijany strucel za prawie 5000 Eurasów chyba szybko się nie sprzeda. Nawet z punktu mając na uwadze, że jest w kraju.
To nie Flavia na 100%. We Flavii nie masz tak głębokich przetłoczeń nadkoli. Mi to Wygląda na Alfa Romeo Giulia Berlina, na innym zdjęciu widać kawałek tyłu.rob_76 pisze:A z lewej, za Aprilią, Fulcia "w qpie"...Za to, to z prawej przypomina Flavię "z berlina"...
Masz rację - te głębokie przetłoczenia nadkoli mi też zgrzytały... No i tył - za krótki i zbyt panoramiczna szyba... I dlatego właśnie napisałem, że mi tylko przypomina...solarzmr pisze:To nie Flavia na 100%. We Flavii nie masz tak głębokich przetłoczeń nadkoli. Mi to Wygląda na Alfa Romeo Giulia Berlina, na innym zdjęciu widać kawałek tyłu.rob_76 pisze:A z lewej, za Aprilią, Fulcia "w qpie"...Za to, to z prawej przypomina Flavię "z berlina"...
Za Fulvią Coupe stoi jeszcze chyba Alfa Romeo Giulia Sprint
Ładna kolekcja