Są to stosunki hmnm Intęsywneboruch pisze: aż boję się Ciebie zapytać o Twoje hmmm stosunki ze swoją Intęsą

Są to stosunki hmnm Intęsywneboruch pisze: aż boję się Ciebie zapytać o Twoje hmmm stosunki ze swoją Intęsą
ha ha! masz rację! przyganiał kocioł garnkowiboruch pisze:Lyberke lubię ale mnie wkubassooner pisze:a tu co się dzieje??? powariowaliście od rana???
1. widzę boruch że Lyberka cię boli, a Peugeota nie lubisz skoro kaleczysz go ortem![]()
wia ostatnimi czasy.Skoro ja nie lubię peżota to aż boję się Ciebie zapytać o Twoje hmmm stosunki ze swoją Intęsą
Uuu, dwóch ziomków. Jeden recydywista, drugi weteran. Obydwoje wnieśli tyle na forum co kot... Wynieśli więcej...Flyman pisze:Nie tylko intuosa, ale również moje. Wygłaszane już jakiś czas temu, z tym że jest to zdanie nic warte... na tym forum.FXX pisze:Na szczęście to tylko Twoje zdanieintuos pisze:Są oddzielne fora innych marek by cieszyć się nimi wraz z ich społecznością. Tematy takie jak ten i podobne są zwyczajnym zasmiecaniem tego forum. Od biedy bym przyjął inna wloszczyzne, ale nie inny biegun. Uważam że to nic nie wnosi.
Ale i ten problem był już też poruszany i też jest nic nie wart. Dlatego, to forum jest takie, jakie jest.
Nie ma? Jest!bassooner pisze:tej belia? a tak z innej beczki... co to tam za miasto masz... Stargard Szczeciński??? nie ma takiego miasta
nieprawda! nie mabelial666 pisze:Nie ma? Jest!bassooner pisze:tej belia? a tak z innej beczki... co to tam za miasto masz... Stargard Szczeciński??? nie ma takiego miasta
Zamień na thesisa to nikt się czepiać nie będzieArt92 pisze:boruch pisze:I ja i ja!!!!pääkäyttäjä pisze:Ja chętnie popatrzę na Twoje Evo![]()
W końcu jakieś zacne auto a nie tylko fordy golfy i peżoty![]()
Pffff, czepiają się Golfa
Faktycznie, za to on będzie się do wszystkich czepiać, bo Thesis w budżecie Golfa IV będzie wymagał nieustannego holowaniaboruch pisze:Zamień na thesisa to nikt się czepiać nie będzie
To dawaj co jest...bassooner pisze:nieprawda! nie mabelial666 pisze:Nie ma? Jest!bassooner pisze:tej belia? a tak z innej beczki... co to tam za miasto masz... Stargard Szczeciński??? nie ma takiego miasta
Ale za to dołączy do Elyty, i będzie mógł osądzać i wyroki wydawać..._Rafako_ pisze:Faktycznie, za to on będzie się do wszystkich czepiać, bo Thesis w budżecie Golfa IV będzie wymagał nieustannego holowaniaboruch pisze:Zamień na thesisa to nikt się czepiać nie będzie![]()
Serdecznie pozdrawiam.