Kup se srebrną Lybre 2.4 z mobile, nie będzie problemuBartek-Lodz pisze:Mnie najbardziej martwi fakt, iż mam już tyle Thesisów, że może się okazać, że będę musiał przyjechać Kappą

Moderator: wujekp
Kup se srebrną Lybre 2.4 z mobile, nie będzie problemuBartek-Lodz pisze:Mnie najbardziej martwi fakt, iż mam już tyle Thesisów, że może się okazać, że będę musiał przyjechać Kappą
Ja sobie myślę, że przy takiej ilości samochodów jest prawdopodobne, że nie przyjedziesz tym, którym planowałeś - przez pomyłkęBartek-Lodz pisze:Mnie najbardziej martwi fakt, iż mam już tyle Thesisów, że może się okazać, że będę musiał przyjechać Kappą
Jedynym wyjściem będzie losowanie albo weź całą rodzinę i przyjedźcie w 6-tkęBartek-Lodz pisze:W razie czego szwagier ma jeszcze dwa Thesisy
W planie jest przyjazd 3.2 - mam dwie więc chyba dam radę.rain pisze:Ja proponuje żebyś Bartek przyjechał którymś 3.2, to wtedy popatrzę i porównam do mojej
Wybierz tę mocniejszą...Bartek-Lodz pisze:W planie jest przyjazd 3.2 - mam dwie więc chyba dam radę.rain pisze:Ja proponuje żebyś Bartek przyjechał którymś 3.2, to wtedy popatrzę i porównam do mojej
-17- Damian-ek Lancia Thesis 2.0T (moja pierwszaAUFER pisze:"Martinez71" witamy serdecznie na pokładzie![]()
Lista otwarta:
-1- jordandamian + żona Kamila Lancia Thesis 2.4 JTD 175KM
-2- AUFER + żona Dorota Lancia Thesis 2.0T
-3- deltadedra + żona Edyta Lancia Thesis 2.4
-4- Flyman + żona Magda Lancia Thesis JTD 150KM
-5- ArtoKucior + żona Kasia Lancia Thesis 2.0T
-6- Tacitus + żona
-7- Fazi + żona Karolina
-8- Coupe27 Lancia Thesis 2.0T
-9- Darbo + żona Citroen XM Break
-10- Grzegorz m + żona i dziecko Lancia Thesis 3.0V6
-11- Bronx + młody Lancia Thesis 2.4JTD
-12- Bartek-Lodz + żona Magda i córcia Viki Lancia Thesis V6
-13- RAIN Alfa 166 3.2V6
-14- Maniak + żona + Mateusz jakaś Lancia![]()
-15- s0krates + żona Karolina Lancia Thesis 2.4JTD
-16- Martinez71 + żona + syn Lancia Thesis 3.0V6