I znowu :(
Re: I znowu :(
Powiedział ten, co tu byłbelial666 pisze:Bo ich nie macie:)

- belial666
- Forumowicz/ka
Ja ze swojego wypadowa mam 80km do autostrady Niemieckiej. Cztero pasmowa tafla betonu. Nie jakieś bitumiczne, pofałdowane, marnej jakości jezdnie. Nie ma się czym chwalić
)

Nr. telef. 501259455
To nic nie widziałeś ;)Jeździj dalej po tych przereklamwanych, szwabskich autobanachbelial666 pisze:Ja ze swojego wypadowa mam 80km do autostrady Niemieckiej. Cztero pasmowa tafla betonu. Nie jakieś bitumiczne, pofałdowane, marnej jakości jezdnie. Nie ma się czym chwalić)

Też uważam że na Śląsku porównując resztę polski są dobre drogi.Natomiast Niemieckie autostrady teraz pozostawiają wiele do życzenia porównując co było lata temu.pääkäyttäjä pisze:My na Śląsku na drogi nie narzekamy
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
- belial666
- Forumowicz/ka
Tutaj muszę Ci przyznać racyję, że jazda po autostradach kompaktowym Fordem nie należy do przyjemnych doznań, ale kiedy miedzy noniami masz Thesis... Życie Płynie, a nie telepie 

Nr. telef. 501259455
Po co nam 4 pasy, jak na dwóch mało aut. Lepiej zaoszczędzić 50 zł jadąc na wakacje i tłuc się 3 godziny dłużej 
Jak dla mnie A1 przy południowej granicy jest naprawdę na wysokim poziomie.

Jak dla mnie A1 przy południowej granicy jest naprawdę na wysokim poziomie.
- belial666
- Forumowicz/ka
Ja tam się nie śpieszę. Jednak jadę szeroko, a nie wąsko. Pewnie do przodu pomykam wiedząc, że nie zatrzyma mnie żadna pani w kabinie....

Nr. telef. 501259455
Tylko co Ci po tym betonie jak będziesz chciał do centrum/na południe/wschód Polski jechać ?belial666 pisze:Ja ze swojego wypadowa mam 80km do autostrady Niemieckiej. Cztero pasmowa tafla betonu. Nie jakieś bitumiczne, pofałdowane, marnej jakości jezdnie. Nie ma się czym chwalić)

Na Śląsku nie jest źle jeśli chodzi o drogi szybkiego ruchu. Jednak wystarczy wjechać w centrum aglomeracji górnośląskiej (o bocznych drogach nie wspominam nawet) i zaczyna się dziki zachód

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- belial666
- Forumowicz/ka
Wiem, że nie jest źle. Jest lepiej niż było kiedyś i dalej się dzieje. Tak sobie rozmawiamy tutaj. Wczoraj jechałem przez Wałcz i chłopaki rwią chwasty pod obwodnicę. Fajna, udrożniająca sytuacja bedzieFXX pisze:Tylko co Ci po tym betonie jak będziesz chciał do centrum/na południe/wschód Polski jechać ?belial666 pisze:Ja ze swojego wypadowa mam 80km do autostrady Niemieckiej. Cztero pasmowa tafla betonu. Nie jakieś bitumiczne, pofałdowane, marnej jakości jezdnie. Nie ma się czym chwalić)
Przez Niemcy polecisz?
Na Śląsku nie jest źle jeśli chodzi o drogi szybkiego ruchu. Jednak wystarczy wjechać w centrum aglomeracji górnośląskiej (o bocznych drogach nie wspominam nawet) i zaczyna się dziki zachód

Nr. telef. 501259455
Nie wszędzie i nie zawszeFXX pisze:Na Śląsku nie jest źle jeśli chodzi o drogi szybkiego ruchu. Jednak wystarczy wjechać w centrum aglomeracji górnośląskiej (o bocznych drogach nie wspominam nawet) i zaczyna się dziki zachód

Wiem, że nie wszędzie
Ale i tak imho większość uliczek woła o pomstę do nieba. Mam rodzinę na Śląsku - Katowice/Bytom/Ruda Śląska/Chorzów i zawsze jak tam jechałem poprzednią Alfą to mnie szlag trafiał, plomby wylatywały, a kręgosłup trzeszczał
W porównaniu np. do Gdyni to jest niebo, a ziemia

Na 1 roku studiów do Wawki jechałem ok. 4h zazwyczaj, a mniej więcej od 3 roku zajmowało mi to ok. 2.5h. Na 250km to różnica jest ogromna.
Pierwszy raz jak jechałem nad morze to się wlekliśmy 8 do 9h - około 500km. Teraz jestem w 4.5h na spokojnie

Ale i tak imho większość uliczek woła o pomstę do nieba. Mam rodzinę na Śląsku - Katowice/Bytom/Ruda Śląska/Chorzów i zawsze jak tam jechałem poprzednią Alfą to mnie szlag trafiał, plomby wylatywały, a kręgosłup trzeszczał

W porównaniu np. do Gdyni to jest niebo, a ziemia

Jasne, że jest lepiej, ba zdecydowanie lepiejbelial666 pisze:Wiem, że nie jest źle. Jest lepiej niż było kiedyś i dalej się dzieje. Tak sobie rozmawiamy tutaj. Wczoraj jechałem przez Wałcz i chłopaki rwią chwasty pod obwodnicę. Fajna, udrożniająca sytuacja bedzieW Polsce zawsze było- pomału za cywilizacją.

Na 1 roku studiów do Wawki jechałem ok. 4h zazwyczaj, a mniej więcej od 3 roku zajmowało mi to ok. 2.5h. Na 250km to różnica jest ogromna.
Pierwszy raz jak jechałem nad morze to się wlekliśmy 8 do 9h - około 500km. Teraz jestem w 4.5h na spokojnie

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5