Witam,
Czy ktos korzysta z wpiętego na stałe do samochodu modułu (interfejsu) bluetooth? Czy to działa jak należy i czy podczas postoju nie pobiera prądu(nie powinno bo moduł bezpiecznikow jest odlaczany). Czy trzeba go za kazdym razem aktywować? Jakie macie z tym doświadczenia? Mam lekkiego kota na monitorowanie na bieżąco parametrów pracy, ale wpinanie sie i babranie z laptopem mi się nie usmiecha.
Interfejs ELM na bluetooth
Re: Interfejs ELM na bluetooth
Ja używam . Działa jak to ELM na bluetooth , jak nie potrzeba łączy się za każdym razem , jednak jak jest potrzebny trzeba go od nowa sparować 
W ypsilonie pobiera jakiś tam prąd(jedna dioda cały czas się świeci) ale na tyle niewielki ze po dwutygodniowym postoju można bez problemow odpalić auto . Podsumowując działa, problemow nie stwarza , w/g mnie można używać .

W ypsilonie pobiera jakiś tam prąd(jedna dioda cały czas się świeci) ale na tyle niewielki ze po dwutygodniowym postoju można bez problemow odpalić auto . Podsumowując działa, problemow nie stwarza , w/g mnie można używać .
Lancia Delta Oro 1.4 T-jet . Ypsilon 1.2
- ArtoKucior
- Forumowicz/ka
- Imię: Artur
Ja np wogóle nie mogłem sparować go z lapkiem...niby lapek go widział ale MES czy FES już nie. Na kablu działa...
Będzie:
Jest:
Lancia Thesis 3,0V6 Emblema 2003r.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD Progression 2004r.
Była:
Alfa Romeo 166 2,4 JTD Progression 2000r.
Lancia Thesis 2,0TB lpg Emblema 2002r.
Lancia Thesis 2,4 JTD Emblema 2004r.
Lancia Dedra 2,0tds 1993r.
Jest:
Lancia Thesis 3,0V6 Emblema 2003r.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD Progression 2004r.
Była:
Alfa Romeo 166 2,4 JTD Progression 2000r.
Lancia Thesis 2,0TB lpg Emblema 2002r.
Lancia Thesis 2,4 JTD Emblema 2004r.
Lancia Dedra 2,0tds 1993r.
- Krissu1980
- Klubowicz
u mnie też cały czas wpięty, testowałem kilka z thesisem i tylko te niebieskie elm dają radę do alfaobd