Niestety, podobno droga opcja.

Proste Aufer:) Chcesz w Swoim? Zrobimy!:)AUFER pisze:Fly tylko nie to miejsce z tematem![]()
"Zrób to sam" tylko jak???
Wiem Stary, że możesz wiele, a razem możemy jeszcze więcej ale chyba pomału zmieniają nam się priorytety w życiu i Ty dobrze wiesz co mam na myślibelial666 pisze:Proste Aufer:) Chcesz w Swoim? Zrobimy!:)AUFER pisze:Fly tylko nie to miejsce z tematem![]()
No tak. Po co pchać w bagażnik Thesis mechanizm z obcego i szpanować jak tu rodzą się poważniejsze rzeczy.AUFER pisze:Wiem Stary, że możesz wiele, a razem możemy jeszcze więcej ale chyba pomału zmieniają nam się priorytety w życiu i Ty dobrze wiesz co mam na myślibelial666 pisze:Proste Aufer:) Chcesz w Swoim? Zrobimy!:)AUFER pisze:Fly tylko nie to miejsce z tematem![]()
Trochę szarpie klapą. Mechanizm Thesis i jej wyrzut są nie za bardzo zgrane z siłownikiem. To dwa odrębne urządzenia, zresztą niezgrane czasowo.jjash pisze:No nie gadajcie...pomysl jest dobry a i wykonanie tez. Ok, nie jest to niezbednik, ale i tak nie zmienia to faktu, ze "kiedys to zrobie". No, o ile thesis nie opusci predzej padołu w rdzawym kurzu.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gratulacjepomału zmieniają nam się priorytety w życiu i Ty dobrze wiesz co mam na myśli
Kwestia wiary.jjash pisze:A ja wlasnie sądzę, że w parze z domykaniem. Tylko kwestia zestrojenia. Jak na pierwszą, znaną, próbę - szacun. To jest to co chciałbym mieć. I nie pytaj po co mi to. Po prostu.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka