PS. To była ta niespodzianka???
Moderator: Wilkin
Tak to była ta niespodziankaDudi pisze:Co do Kappy na stodole nie mam pytań![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. To była ta niespodzianka???
Ja się pisze na odwiedziny. Niby żadna nowość, widziałem jakieś garbusy, fiaty 126p, trabanty, ale Kappa Panowie chyle czoła, tak trzymaćWilkin pisze:Tak to była ta niespodziankaDudi pisze:Co do Kappy na stodole nie mam pytań![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. To była ta niespodzianka???- na żywo wygląda jeszcze lepiej.
Już niedługo jak nagłośnimy ten pomnik Lancii pod stodołę Maniaka będą ciągnąć pielgrzymki
Czy to może pomnik przemytnikaWilkin pisze: Już niedługo jak nagłośnimy ten pomnik Lancii pod stodołę Maniaka będą ciągnąć pielgrzymki
Częściowo takzygmunt1 pisze:Czy to może pomnik przemytnikaWilkin pisze: Już niedługo jak nagłośnimy ten pomnik Lancii pod stodołę Maniaka będą ciągnąć pielgrzymki
dla Maniaka za wykonanie i pomysł.
Jeśli częściowo tak, to może reszta na cegiełki pójdzie ?Wilkin pisze:Częściowo takzygmunt1 pisze:Czy to może pomnik przemytnikaWilkin pisze: Już niedługo jak nagłośnimy ten pomnik Lancii pod stodołę Maniaka będą ciągnąć pielgrzymki
Przemytnik jest jeszcze w całości. Zdemontowany został połamany przedni zderzak, posłużył do projektu ,,stodoła,, no i tylna klapa zamieniona na prostą. Co do reszty to nie podjęta decyzja, nie spieszy się. Może jeszcze będzie jeździł, trza ocenić stan podwozia.zygmunt1 pisze:Jeśli częściowo tak, to może reszta na cegiełki pójdzie ?Wilkin pisze:Częściowo takzygmunt1 pisze:Czy to może pomnik przemytnikaWilkin pisze: Już niedługo jak nagłośnimy ten pomnik Lancii pod stodołę Maniaka będą ciągnąć pielgrzymki
Kiedyś był pomysł aby autobus zakupić.![]()
Pozdrawiam.
Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?