rob_76 pisze:Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?![]()
![]()

Moderator: Wilkin
rob_76 pisze:Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?![]()
![]()
To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?Maniak pisze:rob_76 pisze:Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?![]()
![]()
to ja ogniska nie będę zwijał
,,som kamnienie,, som,, kłody to do Forzy nie będą zawalać
Miłych gości wita sięSnail pisze:To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?Maniak pisze:rob_76 pisze:Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?![]()
![]()
Drogi WaćpanieManiak pisze:Miłych gości wita sięSnail pisze:To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?Maniak pisze:rob_76 pisze:Wąż kusiciel...!!! W sumie by można, bo blisko będzie... O ile Maniak nie przegoni...Snail pisze:Hehe, to może po Forzy zrobimy tam pielgrzymkę?![]()
![]()
zaś goni się
nie miłych. Dla Waszmości stodoła otworem stoi
Tym razem to bedom brony kurna z ciągnikiem!Snail pisze: To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?
Tys prowda... To jo jednak nie jadym. Ostojem doma.stabraf pisze:Tym razem to bedom brony kurna z ciągnikiem!Snail pisze: To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?ścirniskło załoroł to i teroz bronowoł bedzie przeca to i nie bedzie bron łodpinoł...chyba ze jesce pokłado to pługiem łoberwieta
abo radłem
Nojbardzi i tak bołbym sie te niełodpientyj łod sprzyntu czydziestki bo to łona nojwienkse skłody robić bedzie jak sie Maryjus zamachnie i nie łodepnie
Mamy jeszcze miesiąc do Forzy, zmienisz zdanieSnail pisze:Tys prowda... To jo jednak nie jadym. Ostojem doma.stabraf pisze:Tym razem to bedom brony kurna z ciągnikiem!Snail pisze: To mówisz, że nie należy się bać, że pojawisz się w bramie z kłonicą albo widłami?ścirniskło załoroł to i teroz bronowoł bedzie przeca to i nie bedzie bron łodpinoł...chyba ze jesce pokłado to pługiem łoberwieta
abo radłem
Nojbardzi i tak bołbym sie te niełodpientyj łod sprzyntu czydziestki bo to łona nojwienkse skłody robić bedzie jak sie Maryjus zamachnie i nie łodepnie
Z kluczykiem faktycznie była akcja - tak strasznie zląkłem się tego CNG, że aż kluczyka zapomniałem przekręcicWilkin pisze:ELM 327 +MultiEcuScan - tylko nie zapomnij przekręcić kluczyka
W którym miejscu w tej mojej Lanci jest to gniazdo diagnostyczne, dziś szukałem pod kierownicą ale nic tam nie znalazłem, gdzie szukać tego gniazda?Bartek-Lodz pisze:Z kluczykiem faktycznie była akcja - tak strasznie zląkłem się tego CNG, że aż kluczyka zapomniałem przekręcicWilkin pisze:ELM 327 +MultiEcuScan - tylko nie zapomnij przekręcić kluczyka