WHAT...?!?!?!irektob pisze:[...]lancia już nie ma takiego blasku dlatego na jesień idzie do rozbiórki..

Moderator: wujekp
WHAT...?!?!?!irektob pisze:[...]lancia już nie ma takiego blasku dlatego na jesień idzie do rozbiórki..
Czy Maniaki, czy nie Maniaki...oto jest pytanie...Maniak pisze:,, Maniaki czy,,
UFFF... Bo się w pewnej chwili wzruszyłem....irektob pisze:rozbiórka=remont=lakierowanie=montaż 16VT itd...
Maniaki,, czy,, Młody, Mała, Mła, mogłem jaśniejSnail pisze:Czy Maniaki, czy nie Maniaki...oto jest pytanie...Maniak pisze:,, Maniaki czy,,
Ależ drogi Mariuszu, syćko zrozumiane byłoManiak pisze:Maniaki,, czy,, Młody, Mała, Mła, mogłem jaśniejSnail pisze:Czy Maniaki, czy nie Maniaki...oto jest pytanie...Maniak pisze:,, Maniaki czy,,
Takiem i ja pomyślał, żeś bystry jak ślimak jestSnail pisze:Ależ drogi Mariuszu, syćko zrozumiane byłoManiak pisze:Maniaki,, czy,, Młody, Mała, Mła, mogłem jaśniejSnail pisze:Czy Maniaki, czy nie Maniaki...oto jest pytanie...Maniak pisze:,, Maniaki czy,,![]()
Sobie na żarcik wziąłem i pozwoliłem bo jeszcze ze mnie po weekendzie u Pepiczków nie wyparowało.
Żartowniś, kurde bele.irektob pisze:rozbiórka=remont=lakierowanie=montaż 16VT itd...