Złośliwiec po prosturob_76 pisze:Co mnie w sumie jakoś dziwnie nie dziwi...Snail pisze:...grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
P.S. Ja o mercedesach pisałem...![]()
![]()

Moderator: wujekp
Złośliwiec po prosturob_76 pisze:Co mnie w sumie jakoś dziwnie nie dziwi...Snail pisze:...grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
Nie potwierdzam.... I nie zaprzeczam....Snail pisze:Złośliwiec po prosturob_76 pisze:Co mnie w sumie jakoś dziwnie nie dziwi...Snail pisze:...grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
Diabeł to stoi...siwyX pisze:Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
![]()
trzeba było dodać, że FioletowySnail pisze:Diabeł to stoi...siwyX pisze:Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
![]()
"Fioletowy"MaciekTTT pisze:trzeba było dodać, że FioletowySnail pisze:Diabeł to stoi...siwyX pisze:Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
![]()
Snail pisze:"Fioletowy"MaciekTTT pisze:trzeba było dodać, że FioletowySnail pisze:Diabeł to stoi...siwyX pisze:Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
![]()
...ale tylko silnik hejterzy....MaciekTTT pisze:trzeba było dodać, że FioletowySnail pisze:Diabeł to stoi...siwyX pisze:Diabeł to stoi w garażuSnail pisze:grałem....o kurde... Diabła....
![]()
![]()
![]()
![]()
Uderz w stół a nożyce się odezwąWilkin pisze:Ciekawe skąd wiesz,że to się piję do Ciebie ???
![]()
![]()
ufff a juz myslałem ze nieSnail pisze:Uderz w stół a nożyce się odezwąWilkin pisze:Ciekawe skąd wiesz,że to się piję do Ciebie ???
![]()
![]()
![]()
![]()
I tak Cię kochamy Siwy...
Wyszedłem lepiej niż na fotkach Borucha...Snail pisze:Wyszedłeś b.........sko Duchu.z tymi dwoma....lodami...
![]()
Jesteśmy jeszcze na 2.39 - odbieram puchar za Klub Zlotu.
Szkoda, że obok nas był jak większość była na rajdzie...