niezłe jajka co?

napiszę co udało się zrobić mojemu mistrzowi
Czołem, odkopię trochę temat. Od wczoraj mam podobne objawy co u Ciebie. Po pierwsze to mam z rana problem aby otworzyć auto z pilota, bo się po prostu nie da. Wystarczy że otworzę z kluczyka to pilot już reaguje - dziwne. Po krótkiej jeździe około 2-3km wyskakują błędy poduszki / ASP/ ESR, nie działają szyby, blokada dziecięca sama się załącza. Na termometrze jest "--" Po zgaszeniu silnika i ponownym uruchomieniu nic się nie zmienia. Brak reakcji na szyby. Dopiero odpięcie klemy pomaga. Czy to faktycznie może być wina zepsutego kompresora od klimy? Ładowałem dziś akumulator 8 godzin i wydaje się być naładowany. Ma on około 4 lat i dopala bez problemu. Zauważyłem też, że tak jak by coś szybko konsumowało prąd, bo pod dłuższej walce z zamknięciem szyb na monitorku po przekręceniu kluczyka wyskakuje komunikat "wchodzenie w tryb oszczędności" Zazwyczaj ten komunikat pojawiał się gdy auto stało z przekręconym zapłonem około 20-30 minut i to po tym okresie się wyłączało.kempes_r pisze: ↑16 paź 2016, 22:38 Wróciłem po Fredzie, odebrałem w stanie takim jak zostawiłem dwa dni wcześniej czyli jestem w punkcie zero.
Umówiłem się podobno z jednym z dwóch najlepszych fachowców w okolicy. tydzień czekania i autko zostawione na kilka godzin.
Wymiana : elektromagnesu 24v, łożysko, tarcza Sanden - to wszystko od układu klimtyzacji + nabicie klimy = 360zł
Czujnik temp-ok; klima chłodzi jak oszalała:)
Tak alternator i sprężarka klimy oraz pompa wspomagania są na jednym pasku. Dwa tygodnie temu naładowałem akumulator do pełna i przez tydzień był spokój a teraz jak odpaliłem dzisiaj to ewidentnie nie działa moduł komfortu. Brak składania lusterek i regulacji, brak reakcji na szyby, brak reakcji na otwieranie pilotem oraz na komputerze w miejscu temperatury są dwie kreski "--"