https://www.olx.pl/oferta/lancia-dedra- ... 36b8d21423

Generalnie miałem ją zakupić i jechałem już z kaską. Cena jaką udało mi się ustalić to 2300 złotych. Niestety w trakcie zdobywania informacji o samochodzie okazało się że od dwóch dni ma nie zapłaconą drugą ratę OC. W tym momencie zrezygnowałem (już były umowy popisane). Dodatkowo nie mogliśmy się dogadać co do lawety (właściciel pracuje jako laweciarz

Auto wrasta w ziemie, stoi tam już 4 lata. Silnik jest do całkowitej rozbiórki, rozrządu nie ma, niby była robiona głowica, ale misa olejowa jest ściągnięta i tak stoi bez misy te parę lat (ciekawe ile rdzy tam weszło przez ten czas). Fotele w znakomitym stanie (skóra taka jak u mnie). Podłogi pewnie nie ma bo bak jest z tyłu na fotelach. Zawieszenie rzeczywiście sportowe, jedynie nie byłem go pewny bo z jednej strony siedziała bardziej (jakby amortyzator już kaput). Blacha się jedynie nadawała na złom, drzwi pogniecione, jedynie klapa bagażnika w miarę do odratowania. Co do turbo to nie jestem pewien jaki Janusz tam grzebał bo wygląda to tak. Turbo jakby to samo, ale inny kolektor wydechowy, no i filtr stożkowy plus wieeelki intercooler. Mam nadzieje że komuś się przyda, po więcej info śmiało dzwonić. Ogólnie jeżeli ktoś ogarnie sobie to OC i złomiarza i potem jeszcze powrót do Częstochowy w celu wyrejestrowania to polecam. Mnie odeszła ochota

Pozdrawiam!