Wygłuszenie drzwi

Wszystko na temat tuningu [zarówno mechanicznego jak i optycznego] najpiękniejszych aut na świecie...Forum jest tylko dla zasady, bo któż chciałby tuningować takie auta...:)
Awatar użytkownika
Luckyy
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Wygłuszenie drzwi

Post autor: Luckyy » 19 lis 2006, 10:46

czy KTOS (np KABAR) napisze jakis maly poradnik ?
bo ja sie w sobote zabieram za swoje drzwi i wolalbym cos wczesniej poczytac, a jak nie to bede improwizowal ...
jeszcze nie wiem jakie materialy kupic ?!
KAPPA 2,4 JTD '98 Obrazek
EXcar Obrazek
V Obrazek

"mBank funkcjonuje w zasadniczym oderwaniu od rzeczywistości bankowej go otaczającej"
/biegły sądowy

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Wygłuszenie drzwi

Post autor: Wujek_2000 » 19 lis 2006, 14:12

Przydałoby się, ja stwierdziłem, ze zanim wezme się za jakieś nowe dodatkowe bajerki w autku to zaczne od renowacji i remontu wszystkiego co się da, karzdą śrubke wyczyścić i karzdy element sprawdzić oczyścić, zabezpieczyć ew. wymienić, razem z Filutkiem zaczynamy od stycznia pełny remont tak żeby była jak nowa, a jak się ciepło zrobi, przemalowanie autka i nowa pełna tapicerka w Java Car Design 8)
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.

Awatar użytkownika
Luckyy
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Wygłuszenie drzwi

Post autor: Luckyy » 20 lis 2006, 19:19

a juz sie orientowales jakie ceny sa w JAVA ?
masz juz pomysl jakie materialy zastosowac ?
KAPPA 2,4 JTD '98 Obrazek
EXcar Obrazek
V Obrazek

"mBank funkcjonuje w zasadniczym oderwaniu od rzeczywistości bankowej go otaczającej"
/biegły sądowy

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Wygłuszenie drzwi

Post autor: Wujek_2000 » 20 lis 2006, 23:27

Szczerze powiem, jedyne co wiem, to, że mój kolega robił wnętrze w Golfie IV i zrobili to naprawde rewelacyjnie, wszystkie słupki, fotele, kanapa, boczki, deska rozdzielcza, każdy gram plastiku i nawet sufit i zapłacił 4K, wszystko w jasnej skórze. Ja również chce zrobić wszystko, czyli deske, boczki półke tylną itp. łącznie z fotelami i kanapą, kolor o jakim myśle to połączenie dwóch kolorów tj. ecri i czerń, wszystko w skórze, najlepiej na przemian na pikowaniach foteli czarny i ecri ale zanim co to się jeszcze okarze. Sam samochód ma dostać czarną perłę z siwym połyskiem 8) Planuje przeznaczyć na to coś koło 10K jeśli starczy to zastanowie się nad ekranami w zagłówkach.
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Tuning :::”