Jakby co - mogę robić za seniora, choć w tym gronie do najstarszych się nie zaliczam.
Moderator: wujekp
Chłopaki pewnie zerkają na forum. Trzeba by im zabrać piloty od TV i dać kule oraz balkonikiwujekp pisze: ↑01 mar 2017, 19:17Ja pierdziu.Janusz. No kuźwa nie powiem że mi Ciebie nie brakowało przez te lata. Fajnie że zajrzysz. I Romka i Przemasa też wieki nie widziałem. To może jeszcze Grzole przyjedzie pociągiem?
To byłby zlot ...
To może i Romlen swoją Prismą zawita. Taki dystans babcia chyba pokona![]()
A będzie Tobie potrzebny
No wiem, wiem. Ale cza z postępem iść i zamiast kul to takim pojazdem na gąsienicach do tych pielęgniarek na badania pomykać...
D1 pisze: ↑01 mar 2017, 22:06Chłopaki pewnie zerkają na forum. Trzeba by im zabrać piloty od TV i dać kule oraz balkonikiwujekp pisze: ↑01 mar 2017, 19:17Ja pierdziu.Janusz. No kuźwa nie powiem że mi Ciebie nie brakowało przez te lata. Fajnie że zajrzysz. I Romka i Przemasa też wieki nie widziałem. To może jeszcze Grzole przyjedzie pociągiem?
To byłby zlot ...
To może i Romlen swoją Prismą zawita. Taki dystans babcia chyba pokona![]()
, a następnie powiedzieć że najbliższa darmowa konsultacja lekarska NFZ jest w Ustroniu
![]()
P.S. Ruszycie swoje tyłki czy mam zadzwonić![]()
Kurna na pojazd mogę się zgodzić
To fakt, ale to co mają pod ladąprzemas81 pisze: ↑01 mar 2017, 22:53 Spokojnie....najlepsze antybiotyki maja w monopolowym a na tamten swiat sie nie wybieram by korzystac z NFZ
Juz robie rezerwacje.....zaliczka pojdzie w sobote jak wroce do Polski na urlop
Przypomnimy sobie jak to bywało za młodych lat.....przydałoby sie jeszcze paru starych wyjadaczy........
Snail pisze:Mogę schodołaz załatwić
Winda ma za duże przeciażenia...ruchome schody bardziej odpowiednie dla ustatkowanych ludzi w naszym wieku