A QP-ta piękna - jakbym mógł posiąść, to i na ten kolor bym oko przymknął...

Coś więcej na jej temat ? Na zdjęciach to lala po prostumaciek_wk pisze: ↑31 mar 2017, 19:13 Uparty z tą Kappą Coupe...oglądaliśmy ją z Batmanem i MaciekTTT i, delikatnie mówiąc, nie warta tej ceny
. Ładna na zdjęciach i z daleka, może ktoś się skusi
![]()
Widać wie, co ma/czuje klimat... Albo czyta Classic Auto/Auto Świat Classic i wie że Lancie w górę idą...matis1906 pisze: ↑31 mar 2017, 19:58Coś więcej na jej temat ? Na zdjęciach to lala po prostumaciek_wk pisze: ↑31 mar 2017, 19:13 Uparty z tą Kappą Coupe...oglądaliśmy ją z Batmanem i MaciekTTT i, delikatnie mówiąc, nie warta tej ceny
![]()
![]()
Poszedł privmatis1906 pisze: ↑31 mar 2017, 19:58Coś więcej na jej temat ? Na zdjęciach to lala po prostumaciek_wk pisze: ↑31 mar 2017, 19:13 Uparty z tą Kappą Coupe...oglądaliśmy ją z Batmanem i MaciekTTT i, delikatnie mówiąc, nie warta tej ceny
![]()
![]()
Właściciel - campania - jest od dawna na forum,obecnie w dziale sprzedam oferuje jakies zwłoki themy,wcześniej na pewno miał niebieską piękną kupetę którą oglądałem,miał lybre intense,teraz muse i pewnie jakieś inne włoszki...Tak więc i czuje klimat i wie co marob_76 pisze: ↑01 kwie 2017, 0:16Widać wie, co ma/czuje klimat... Albo czyta Classic Auto/Auto Świat Classic i wie że Lancie w górę idą...matis1906 pisze: ↑31 mar 2017, 19:58Coś więcej na jej temat ? Na zdjęciach to lala po prostumaciek_wk pisze: ↑31 mar 2017, 19:13 Uparty z tą Kappą Coupe...oglądaliśmy ją z Batmanem i MaciekTTT i, delikatnie mówiąc, nie warta tej ceny
![]()
![]()
Na forum ogólnym możesz coś też napisać? Zawsze to lepiej dla wszystkichmaciek_wk pisze: ↑01 kwie 2017, 7:28Poszedł privmatis1906 pisze: ↑31 mar 2017, 19:58Coś więcej na jej temat ? Na zdjęciach to lala po prostumaciek_wk pisze: ↑31 mar 2017, 19:13 Uparty z tą Kappą Coupe...oglądaliśmy ją z Batmanem i MaciekTTT i, delikatnie mówiąc, nie warta tej ceny
![]()
![]()
![]()
W samochodzie wymieniono w Polsce: maskę, zderzak, lewe przednie światło i lewy przedni błotnik. Kappę kupiłem w Niemczech w ciemno, bez oglądania. Jeżeli tylny błotnik był naprawiany to w Niemczech. Wymiana oleju wypada za 1000 km a rozrządu za 20000 km (w jakim celu mom to szybciej robić). Opon nie wymieniłem ponieważ samochodu nie użytkuję. Posiadam Musę oraz Deltę. I faktycznie jesteś sam "Mirek" pierdoła.maciek_wk pisze: ↑01 kwie 2017, 11:30 Nie chcę wywoływać kwasu, bo jestem na forum krótko, i potrafię zrozumieć, że to jednak używany samochód. Tak w skrócie i z całym szacunkiem do sprzedającego ale cena jest o te, przynajmniej 8 tys. zł,przesadzona. Mechaniczny stan w miarę, wnętrze też ok, ale zewnętrznie to już kupa. Sprzedający poinformował, że kupił uszkodzone blacharsko auto ale zostało naprawione to niestarannie. Do tego naprawiony był, z takim sobie efektem, tylny prawy błotnik, o czym nie zostałem pionformowany. Pan twierdzi, że użytkuje samochód (ponad rok temu zakupiony) a na temat wymiany filtrów, oleju czy rozrządu nie potrafił się wypowiedzieć, do tego na oryginalnych felgach naciągnięte sparciałe i wybrzuszone "zimówki" , z tego co pamiętam to z 2001 r. .Poczułem się, jakbym oglądał samochód u "Mirka" handlarza
Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka
aaa... Chciałem się wypowiedzieć, ale ..... się nie wypowiemcampania pisze: ↑05 kwie 2017, 14:13W samochodzie wymieniono w Polsce: maskę, zderzak, lewe przednie światło i lewy przedni błotnik. Kappę kupiłem w Niemczech w ciemno, bez oglądania. Jeżeli tylny błotnik był naprawiany to w Niemczech. Wymiana oleju wypada za 1000 km a rozrządu za 20000 km (w jakim celu mom to szybciej robić). Opon nie wymieniłem ponieważ samochodu nie użytkuję. Posiadam Musę oraz Deltę. I faktycznie jesteś sam "Mirek" pierdoła.maciek_wk pisze: ↑01 kwie 2017, 11:30 Nie chcę wywoływać kwasu, bo jestem na forum krótko, i potrafię zrozumieć, że to jednak używany samochód. Tak w skrócie i z całym szacunkiem do sprzedającego ale cena jest o te, przynajmniej 8 tys. zł,przesadzona. Mechaniczny stan w miarę, wnętrze też ok, ale zewnętrznie to już kupa. Sprzedający poinformował, że kupił uszkodzone blacharsko auto ale zostało naprawione to niestarannie. Do tego naprawiony był, z takim sobie efektem, tylny prawy błotnik, o czym nie zostałem pionformowany. Pan twierdzi, że użytkuje samochód (ponad rok temu zakupiony) a na temat wymiany filtrów, oleju czy rozrządu nie potrafił się wypowiedzieć, do tego na oryginalnych felgach naciągnięte sparciałe i wybrzuszone "zimówki" , z tego co pamiętam to z 2001 r. .Poczułem się, jakbym oglądał samochód u "Mirka" handlarza
Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka