Nooo...zderzenie z codzienną rzeczywistością, po zlocie, to ciężkie doświadczenieWilkin pisze:Nie w tym temacie- i chwile cierpliwości poprosimy.

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Moderator: wujekp
Nooo...zderzenie z codzienną rzeczywistością, po zlocie, to ciężkie doświadczenieWilkin pisze:Nie w tym temacie- i chwile cierpliwości poprosimy.
Grunt że wszyscy calimcendrju pisze: ↑19 cze 2017, 13:40Kochany Maniaczku to nie twoja wina tylko tego imbecyla, który wyskoczył z prawego pasa jak diabeł z kapelusza i zaczął hamować awaryjnie. Mnie się udało zahamować Tobie brakło miejsca, Terezzinkę się naprawi będzie jak nówka nie śmiganaManiak pisze: ↑18 cze 2017, 22:20 Jesteśmy już w domu.
Dzięki wielkie za pomoc. Ogromną pomoc przedewszystkim naszemu ,,Netoperkowi,, i wszystkim co nam pomogli fizycznie oraz mentalnie.
I przepraszam, że przezemnie ucierpiało autko Andrzeja.
Poza tym niefartem wielkie gratki dla organizatorów.......
Za rok jesteśmy, mam nadzieję nic nie nabroić.
Pozdrawiam brać klubowiczów.
Pozdrawiam McEndrju.
Gawlick pisze: ↑19 cze 2017, 6:47 Gawlicki oczywiście dojechały także całe i zdrowe, wczoraj coś koło 15 były we Wrocławiu. Prosto przez A4
Dziękujemy wszystkim za te kilka dni świetnego funu, Kaś była wręcz oczarowana, o czym sama pewnie tu opowie
Organizatorzy - jesteście wielcy ^^
PS. Tak, następnym razem wezmę flagę 16v![]()
Ty się ciesz, ze od razu nie wrócił z jelonkiem. I że miał Ci go kto zabrać, a Ty się mogłeś relaksować w tym czasie czy udać do knajpy na obiad, gdzie całkiem przypadkiem udało nam się Was spotkaćSebastian pisze: ↑17 cze 2017, 21:05 Sebastian: Marzena: informuję, iż ostatni raz powierzam Ci Juniora pod opiekę. Łazi to to i mi teraz zrzędzi, że następne zwierzątko domowe jakie by chciał to jelonek.
Ewentualnie jaszczomb. Nosz kurde: standardem jest przecież chomik czy jakieś inne gupiki!
No proszę Cię!