Nie wiedziałem że były Lybry z korbką z tyłu
Jeden nie wie jak wygląda skóra, drugi nie wie że były wersje z korbami z tyłu, czy ja jestem na dobrym forum?
Przynajmniej się trochę doedukowaliście w tym temacie, powinniście mi podziękować
Flyman, jeżeli chcesz kupić i 500 to za dużo to zaproponuj swoją cenę. Jeżeli nie chcesz kupić to co Cię obchodzi co tam jest wpisane, jakbym wpisał 2,50zł to też byś nie kupił. Piszę to chyba po raz piąty. Wstawiasz znowu komplet do Thesisa, tyle że żeby go sobie kupić za 450żł i wstawić do auta, to na dobry początek musiałbym wydać jakieś 20.000zł na Thesisa. Auto jeszcze mniej popularne od Lybry, pełno aut z pozajeżdżanymi silnikami i skrzyniami automatycznimi, więc jest chyba więcej kompletów skórzanych do tego auta niż egzemplarzy wartych uwagi.
Gatess, udało nam się kiedyś kupić tokarkę, która jeśli sprawdziłbyś obecne oferty kosztuje od 80.000zł. Nam się udało kupić za 20.000zł. Czy wobec tego wszyscy wystawiający tą maszynę za 80.000 są idiotami i powinni spuścić cenę do 20.000, bo ja kiedyś miałem szczęście i za tyle kupiłem? Ja Ci wierzę że kupiłeś ładne skóry za 300zł, doczyściłeś i masz super, ale jak sam powiedziałeś nie zdążyły nawet trafić na aukcję, a jakby trafiły to nie wiadomo ile by kosztowały bo nie ma nawet porównania cenowego na dzisiaj. Twoje skóry są do SW czy sedana?