Koledzy więc walczyłem 4h. efekty został mi tylko jeden błąd czujnika świateł. jak się okazało mechanicznie uszkodzony, złamane ucho. A i nie otwiera się w dalszym ciągu schowek pasażera.
A teraz od początku.
na start jak ją zakupiłem miałem błąd poduszek ( nie stykala wtyczka pod fotelem) błąd hamulca postojowego ( styki przekaźnika w bagażniku zasniedziale).
Dzisiaj naprawiłem resztę usterek.
zacząłem od klapy bagaznika zamek nie działał. co się okazało za bardzo była naciągnięte linka od mechanicznego otwierania ot to tyle a ja całą wiazke wyciągnąłem;).
Error eol - i tutaj się zaczęło tego błędu nie miałem jak to kupiłem pojawił się jak szukałem bezpiecznik od otwierania bagaznika który nie działa. powypinalem wszystkie wtyczki w bagażniku że sterownika. sterownik suchutki w srodku wyglada Lux. wszystkie bezpieczniki oczyszczone w bagażniku, kabinie jak i pod maską. podladowane akumulatory i błąd zniknął. jedno z dwóch aku lub styki. na sam koniec mam coś co mnie wybilo całkowicie z rytmu. Klapa nie otwiera się z pilota. przy dłuższym przytrzymaniu przycisku zawieszaja się wszystkie zamki zegary są martwe i choinka na desce. podłączenie aku resetuje wie błędy. hmm że dwa razy może zadziała z pilota.
podsumowywujac.
nie wiem co ze schowkiem pasażera i otwieranie pilotem klapy. reszta działa.
mój egzemplarz kupiłem 4 dni temu
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka