Pozdrawiam brać klubowiczów
Moderator: wujekp
Dotarło. Dziękujemy w imieniu dzieciuchów!
Będzie idealniebufi pisze: ↑30 lis 2017, 16:20 Dzisiaj poczynię zakupy . Pomyślałem o kosmetykach dla dzieci tj. Szampony , oliwki , kremy . Czy to dobry dobry pomysł ? Może potrzebne jest coś innego . Chciałbym gifty przekazać jutro Zygmuntowi . proszę o info jeśli miałbym coś zdublować lub są inne potrzeby . Pozdrawiam wszystkich)serdecznie
O masz
Ilość komentarzy po świadczy o ....rozmachu jakiego nabrało to wyjątkowe wydarzenie.
Czytam tego posta i właściwie trochę jest mi przykro. Wydawało mi się, że ta inicjatywa oprócz tego, że markowana jest przez LKP ma raczej wymiar chęci niesienia pomocy. Jeśli ktoś z takiego czy innego powodu obraża się na niczemu niewinne dzieci to jest jego kłopot(o ile jest tak jak twierdzisz). Kto chce ten pomaga, auto jak zwykle było pełne co oznacza, że jednak chętnych do pomocy nie brakuje. Zwróć też uwagę, że potrzeby przedszkola były w tym roku nieco mniejsze(przynajmniej takie można odnieść wrażenie po liście potrzeb).MiroMiglia pisze: ↑17 gru 2017, 13:04
Ilość komentarzy po świadczy o ....rozmachu jakiego nabrało to wyjątkowe wydarzenie.
Krótko mówiąc , stała się ono elitarne nie tyle ze względu na jakość co rozmach z jakim się do tego zabieramy.
Po skutecznym zniechęceniu Jarka i Kuby do działań w naszym klubie pozostaje nas coraz mniej na polu chwały![]()
Spektakularny blamaż jakim zakończyła się licytacja Ignysiowej Themy pokazuje, że cały czas wynajdujemy poletka na których można jeszcze coś spieprzyć.