Wysłane z Galaxy S8

o popatrz dopiero teraz zobaczyłem
Nie jestem pewien, ale właściciel to chyba gość ode mnie z wioski
Ja zaglądam do Świdnicy na targi staroci. Dolny Śląsk zmienił się bardzo, ale to ciągle najpiękniejszy kawałek Polski.pääkäyttäjä pisze: ↑02 sty 2018, 11:05Moja lepsza i ładniejsza połówka ma tam kuzynki, co jakiś czas tam wpadamy albo na grilla albo na jakieś święta. Sam nie wiedziałem o istnieniu takiej dziury - mam teraz znajomych nie tylko w Świdnicy ale w Pszennie i właśnie w Bagieńcu. W zerówce i pierwszej klasie jeszcze mieszkałem z rodzicami w Strzegomiu na Kamiennej... siostra urodziła się w ŚwiebodzicachPamiętam jeszcze czasu żółtych autobusów i rosyjskich żołnierzy w Strzegomiu
![]()
W Świdnicy na rynku byłem oglądać szopkę czy co to tam stoi
Znam wątek, nawet miałem się dopisać z gratulacjami. To bez marudzenia udane auto. Dobre w trasie, ja mam b. miłe wspomnienia.pääkäyttäjä pisze: ↑04 sty 2018, 19:04 Gliwice - najpierw bordowa Lybra SW na blaszkach SBI pod Areną Gliwice ok. 15.30 a potem srebrna Lybra SW 2.4 z szyberdachem na Żwirki i Wigury na SG. Jakieś 45 minut później (...), czerwony Y na SR w Rybniku na Gliwickiej obok kowalstwa.
W Świdnicy na rynku byłem oglądać szopkę czy co to tam stoiDo zoba na trasie ale ja Fordem jeżdżę i trudno mnie zidentyfikować
![]()
To mogła być była EnergetykaMichal1906 pisze: ↑13 sty 2018, 11:24 Czwartek (11 bm) w Lublinie na Alei Kraśnickiej około 8 rano, Kappa SW-czarna na LLB, z naklejką na klapie LKPjechałem "służbowym" Passatem B7 z 2012 więc się nie wychylałem
![]()