Ja za 7 tyś kupiłem w super stanie Lybre sw intense 2.4jtd 150KM. Ale musisz być cierpliwy.Murawka pisze:Żeby nie zakładać nowego tematu to bede kontynuował w tym a nowy założę jak w końcu kupie swoje jeździdełko.![]()
Lybre planuje juz od dłuższego czasu kupic, niestety dwie fajne zostały mi sprzątnięte z przed nosa przez innych łowców lybr, w chwili obecnej mam na oku jedną moze dwie sztuki. Niestety moja natura lubiącego wszystko zaplanować i przemyśleć człowieka nie pomaga mi w szybkich decyzjach, poza tym urodziło mi sie pare pytań i watpliwości. Po pierwsze mój budżet nie jest za wielki maksymalnie 8k na sam zakup a dalej to juz wiadomo że nie wiadomo ileOczywiście boje sie ze zaraz po zakupie padnie mi dwumasa czy inne tego typu osprzety a samo ubezpieczenie oc ktore chce wykupić od razu bedzie mnie kosztować 1800 zł rocznie bo nie mam zniżek
![]()
Mimo wszystko oglądając inne auta nawet te ciut nowsze to po prostu mi sie nie podobają (no chyba ze włoskie to juz tak) Czy w moim budżecie da sie kupic lybre w stanie jak na 15 letnią dobrym, taką żebym mógł na spokojne dwa trzy miesiące wymieniać systematycznie drobnicę a ewentualne ciężkie naprawy po tym okresie, czy raczej odpuścić?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka