Na dole tego postu wrzucam tabelkę na razie bardzo wstępną, proszę o uzupełnienie danych.
Czyli - długość pobytu.imiona nicki etc.
Teraz tak, ponieważ już dwa lata z rzędu zgarnialiśmy tam pucharek. I co poniektórym już się powoli kończy makaron.
To zaistniała potrzeba żeby znowu zagrać na nosie Alfom i innym podobnym
No i po burzliwych obradach padło na to że w tym roku będzie to jednolity strój

Ponieważ w naszych szeregach ujawnił się pewien talent. Mianowicie Kasia z Nakła wykonuje ręcznie malowane koszulki.
Więc postanowiliśmy że w takie spersonalizowane koszulki ubierzemy męską część LKP. Na koszulkach będzie oczywiście logo Lancii ,imię (nick) wg życzenia , oraz nawiązanie do Forzy 2018 , oraz co tam sobie ew wymyślimy

Projekt jest w toku - więc każdy pomysł jest dobry.
Wzór koszulek Tak wyglądają po praniu (sorrki nie wyprasowałem )

Dodatkowo uzupełnieniem będzie kapelusz Jackson - tylko z obwódką z włoskiej flagi ( tasiemkę już kupiliśmy) Kobiety nasze natomiast , jest propozycja, by ubrały się w lekkie sukienki - najlepiej w jasnych kolorach(niekoniecznie) , a do uzupełnienia stroju dostaną słomkowe kapelusze.
Oczywiście białe.Z trójkolorowym sznureczkiem.

Oraz wzór sukienki
koszty - mniej więcej
Koszulka 32 zł
Jackson 10 zł
Słomkowy 16 zł
czyli jest okazja na świetną pamiątkę + plus solidną porcję makaronu ( w opcji , jak będziecie robić dobre zamieszanie ) a tego jestem bardziej niż pewien.

Oczywiście dla naszych Pań jest możliwość zamówienia spersonalizowanych koszulek , o ile tylko będą sobie tego życzyć.
Na koniec ważne proszę wszystkich zainteresowanych o wpłacenie zaliczki 50 zł od osoby do mnie na konto.
Nr konta i dane na PW
Reszta płatności na miejscu gotówką. Wszystkie koszty będziecie mieli jak dokończę tabelkę

Zamówienia na kapelusze i koszulki definitywnie kończę za tydzień czyli 31.08.
Będzie tego pilnował Konrad LanciaKrak.
Tasiemki i sznureczki obstaluje nam na kapeluszach niezawodna Alina

Ważne !!! Do zamówionych koszulek dopisujemy swój rozmiar
Do zamówionych kapeluszy - obwód głowy w cm