Kappa - monroe sensatrac
Kappa - monroe sensatrac
widział - miał kroś taki amorek?
LANCIA KAPPA AMORTYZATORY TYŁ MONROE SENSATRAC (numer 106632169)
w internetowym katalogu monroła nie ma że maja do kappy
LANCIA KAPPA AMORTYZATORY TYŁ MONROE SENSATRAC (numer 106632169)
w internetowym katalogu monroła nie ma że maja do kappy
Kappa 2.0 Białystok
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - monroe sensatrac
ja dzis kupiłem monroe reflex - numer 4611 - chyba gazowe - po 280 za sztukę - a sensa trak też podobno sa - tylko nie mieli w hurtowni a kolejny transport ma być za 2 tyg - taka sama cena jak reflex'ów - które moga byc lepsze ???
- mario09
- Klubowicz
Kappa - monroe sensatrac
Reflex'y to nastepniki sensatrac'ow.
Lancia Thema III 2.0 i.e.+gaz II gen. (zestaw Lovato LovU2)
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - monroe sensatrac
czyli jezeli nie takie same to lepsze od sensa trak'ów ??? czy jest to dobry wybór ???
Kappa - monroe sensatrac
Mi mówiono, że w Polsce to zakładać trzeba amortyzatory olejowe, bo te gazowe nie wytrzymują i mają małą trwałość biorąc pod uwagę nasze drrogi. Ale czy do Kappy kupi się olejowe amorki, to nie wiem...
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - monroe sensatrac
chyba nie ma olejowych do kapiszona 

Kappa - monroe sensatrac
Moim zdaniem lepsze są gazowe niz olejowe - są sztywniejsze (mniej podatne jest auto na bujanie i lepiej pokonuje zakręty), trwalsze, lepiej znoszą obciążenie bagażnika zbiornikiem LPG etc."Kojak" pisze:Mi mówiono, że w Polsce to zakładać trzeba amortyzatory olejowe, bo te gazowe nie wytrzymują i mają małą trwałość biorąc pod uwagę nasze drrogi. Ale czy do Kappy kupi się olejowe amorki, to nie wiem...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Kappa - monroe sensatrac
U mnie lpg odpada, hehe. Ale wymieniałem amorki w jednym z poprzednich aut i właśnie na gazowe, bo takie wydawały się mi lepsze, a tu tak mnie przybił jeden z mechaników...
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - monroe sensatrac
no i amorki wymienione - na szczescie pasowały od 96 -> inne mam tylko odboje i osłony ale stare zachowam na wzór - całkiem inaczej auto jeżdzi teraz - choć słyszę jeszcze pewne stuki - z tego co mi zdiagnozowali końcówka drążka kierowniczego prawa a poza tym wszystko ok - co może byc przyczyną stuków w zawieszeniu ( ewentualnie jeżeli wszystkie gumy są ok ?? )