ale z samej muzyki - więcej się traci z detali z Bose...
inna sprawa, że na standarDowym odtwarzaczu gra jeszcze gorzej

ja mam coraz większą ochotę zamontować tam mojego starego kenwooda...
tylko jak to będzie wyglądało

Miałem tak jeden raz i pomogło odłączenie masy od akumulatora bo wyłączenie zapłonu nie pomogło.joanna_lancia pisze: ↑06 maja 2019, 16:47 WitamOd zaledwie kilku dni jestem właścicielem Delty III. Wszystko spisuje się na medal oprócz nagłośnienia BOSE. Przeważnie wszystko gra bez zarzutu, jednak do tej pory 2 razy bez względu na to czy radio było włączone czy nie, po kilku odgłosach pstryknięcia włączył się straszny huk i szum dobiegający ze wszystkich głośników. Zjechałam na pobocze, wyłączyłam silnik i dopiero po chwili wszystko ucichło. Następnego dnia wszystko działało sprawnie i znów to samo znienacka! Jaka może być tego przyczyna? Czy ktoś miał podobną sytuację?
A czy ten pisk jest też słyszalny przez chwilę po zgaszeniu silnika i zamknięciu drzwi?dawidlewandowski pisze: ↑06 maja 2019, 23:01
Miałem tak jeden raz i pomogło odłączenie masy od akumulatora bo wyłączenie zapłonu nie pomogło.
Co nie zmienia faktu, że normą jest, że cały czas głośniki piszczą nawet przy wyłączonym systemie, wystarczy, że odblokuje drzwi i otworzę jako pierwsze te kierowcy nie przekręcając kluczyka.
Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to będzie super!
Dokładnie tak.Tomzik pisze: ↑06 maja 2019, 23:42A czy ten pisk jest też słyszalny przez chwilę po zgaszeniu silnika i zamknięciu drzwi?dawidlewandowski pisze: ↑06 maja 2019, 23:01
Miałem tak jeden raz i pomogło odłączenie masy od akumulatora bo wyłączenie zapłonu nie pomogło.
Co nie zmienia faktu, że normą jest, że cały czas głośniki piszczą nawet przy wyłączonym systemie, wystarczy, że odblokuje drzwi i otworzę jako pierwsze te kierowcy nie przekręcając kluczyka.
Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to będzie super!