Słabe jest to że nie ma cen. Z jednej strony nie wiadomo czy warto się przedzierać przez te 27 tysięcy pozycji, z drugiej strony Ty możesz zostać zasypany zapytaniem o setki albo tysiące klamotów. Nie doceniasz naszych kolegówbaseniarz pisze: ↑24 mar 2020, 10:42 Witam wszystkich,
w grudniu była już podobna promocja: mianowicie Fiat czyścił magazyny w Włoszech gdzie promocja wynosiła nawet do 95% dzięki czemu wielu z Was zakupiło części w nierealnej wręcz cenie!
Dziś mamy podobną promocję, która trwa do odwołania lub wyczerpania zapasów.
Niestety jest to spis 27,000 części w Excelu. Wiem, że nie łatwo będzie to przejrzeć ale na prawdę warto!!!
Link do pliku:
https://docs.google.com/…/1rQl5hD292jvm ... Ju-4…/edit…
Jeśli coś wpadnie Ci w oko skontaktuj się ze mną w celu ustalenia ceny i dostępności najlepiej poprzez:
w.czainski@jata.com.pl

Jestem przekonany, że masz ten arkusz z Waszymi cenami. Proponuję udostępnienie go wraz z cenami. Albo możesz dodać odpowiednie marże i udostępnić jako cennik odbiorcy końcowego, albo tak jak wcześniej to robił Faraon podać jaka jest Wasza marża. Ja nie mam z tym problemu że ta marża może być np. 100% bo rozumiem, że może się nie opłacać użeranie z częścią za 20 zł z marżą 20%.