Koronawirus
Re: Koronawirus
Nie no z tym czipowaniem to trochę przegięcie - za drogi gips aby przeprowadzić go masowo przy użyciu takich strzykawek jakie służą do szczepienia.
Strzykawka do szczepienia ma 1-2ml pojemności i igłę 0,5mm (przekrój wewnętrzny ma taki) - to już tu wchodzi technologia nano (a to tanie rzeczy nie są).
A igły kochani to są nawet 10mm - tylko że nie używane w ochronie życia ludzkiego.
Strzykawka do szczepienia ma 1-2ml pojemności i igłę 0,5mm (przekrój wewnętrzny ma taki) - to już tu wchodzi technologia nano (a to tanie rzeczy nie są).
A igły kochani to są nawet 10mm - tylko że nie używane w ochronie życia ludzkiego.
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
A to, że są dużo większe to wiemy, ale nie do szczepienia przeca...
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
- Swiety
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Karmicie Trolla? Naprawdę? ... Z całym szacunkiem dla wolności słowa, ten temat to wstyd dla klubu i potwarz dla wykrztałconych ludzi.
Wykształcenie i inteligencja nie zawsze idą w parze

A tak bardziej w temacie to obserwujemy taki kierunek, że ludzie jako jednostki są coraz bardziej identyfikowalni (np. poprzez smartfony z którymi sie przeciez nie rozstają) i ich działania coraz mniej anonimowe. Niektórzy nawet dobrowolnie wstawiają sobie "czipy" ale póki co to margines.
Co do sterowania to przeciez zamknięcie człowieka w "bańce informacyjnej" np. poprzez spersonalizowane treści w znacznym stopniu determinuje jego poglądy i zachowania.
Wygląda na to, że sami sie czipujemy. Szczepionka jest dla odwrócenia uwagi

- ktoś ŁDZ
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Robert
Idę zrobić popcorn. 
Wysłane z mojego telefonA

Wysłane z mojego telefonA
Pozdro - Robert
Jest:
Lancia Phedra 2.2 JTD 170KM - TyAaaaa_TO_wóz_zzz
+ Lybra Intensa 2.4 JTD SW - Papamobile
Było:
AR 156 SW 2.4 JTD 10V + wirus Ramzesa - Czarnulka
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Jest:
Lancia Phedra 2.2 JTD 170KM - TyAaaaa_TO_wóz_zzz
+ Lybra Intensa 2.4 JTD SW - Papamobile

Było:
AR 156 SW 2.4 JTD 10V + wirus Ramzesa - Czarnulka
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Jak ktoś już potrzebuje być zachipowanym, to w poniższym filmiku otrzyma odpowiedź o takich możliwościach. Facet wszczepił sobie 3 chipy (dwa duże i jeden malutki). Jest tam też igła o średnicy 5 mm i pokaz wszczepiania przy pomocy skalpela.
"Implant do płatności zbliżeniowych"
Link: Implant
"Implant do płatności zbliżeniowych"
Link: Implant
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

A ten dalej swoje
Tu rzeczywiście procesor już dawno nie ogarnia
Czekamy na szczepienia 5mm igłą

Czekamy na szczepienia 5mm igłą

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- Maniak
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Mariusz
Hobbysta czyś ty chłopie miarę na oczy widział. Masakra z tobą jakaś jest. Nie pozdrawiam
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.
Lancia Kappa 2.0 V.I.S. '98
Pamiętacie Janusza (Prezejm - pozdrawiam
)? Miał on motto (obecnie schowane w kodzie QR) - ja je od pewnego czasu stosuję i polecam innym. Święty ma rację - nie karmiony troll zdechnie. Moglibyśmy wymieniać w tym wątku rzeczowe argumenty i dyskutować (bo świat nie jest czarno-biały) jak żyć w epidemicznym i postepidemicznym świecie, ale jeśli to się sprowadza do wiary a nie faktów to nie ma sensu używanie jakichkolwiek argumentów. Mogę więc dyskutować z ludźmi, którzy są otwarci na dyskusję.

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Moje, moje, moje... Idealnie się podsumowałeś 
No i nadal czekam na wyjaśnienie dlaczego wszystkie rządy wszystkich liczących się państw na wszystkich kontynentach tak zgodnie niszczą życia swoich narodów.
Ale mniemam, że w odpowiedzi dostanę znów jakiś bełkot "sławnego influencera" z jutuba albo durny obrazek.

No i nadal czekam na wyjaśnienie dlaczego wszystkie rządy wszystkich liczących się państw na wszystkich kontynentach tak zgodnie niszczą życia swoich narodów.
Ale mniemam, że w odpowiedzi dostanę znów jakiś bełkot "sławnego influencera" z jutuba albo durny obrazek.
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
A gdzie komunikaty Ministerstwa Prawdy?! Zamknęli czy już nie są takie wygodne/wiarygodne?

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Nie sądziłem, że to napiszę
O ile rzadko (nigdy?) się zgadzam z Hobbystą, o tyle akurat to co wkleił ostatnio nie jest całkiem bez sensu. Wirus, zagrożenie - są realne. Pewne ograniczenia są niezbędne. Czasem muszą być restrykcyjne bo jak widać tacy ludzie jak Hobbysta zawsze wiedzą lepiej i "onucą nie będą sobie gęby owijać". Ale wprowadzane ograniczenia nie zawsze są przemyślane, są niekonsekwentne, rząd się miota od ściany do ściany, a przede wszystkim ryba psuje się od głowy - rządzący sami nie przestrzegają swoich ograniczeń. Więc zamykanie wszystkiego a priori, nie zawsze było roztropne i można było mniej zaszkodzić gospodarce.
Ale żeby nie było że się zgadzam z Hobbystą
- nawet gdyby nasi rządzący wprowadzili idealnie dobraną strategię ograniczania tylko w minimalnym niezbędnym stopniu, to i tak przy takim podejściu "Hobbystów" można by to o kant dupy potłuc, skoro do najprostszej i nieopresyjnej kwestii chłop się nie chce dostosować - do noszenia maseczki. A może gdyby ludzie nosili te pieprzone maseczki właściwie (moja obserwacja jest taka że co najmniej jedna trzecia ma to w dupie) to może rząd nie zamykałby stoków i hoteli? Szkoda że taki jeden z drugim nie przemyśli tego przed zrzucaniem całej winy na innych. Hobbysto - lockdown to również Twoja zasługa! 

O ile rzadko (nigdy?) się zgadzam z Hobbystą, o tyle akurat to co wkleił ostatnio nie jest całkiem bez sensu. Wirus, zagrożenie - są realne. Pewne ograniczenia są niezbędne. Czasem muszą być restrykcyjne bo jak widać tacy ludzie jak Hobbysta zawsze wiedzą lepiej i "onucą nie będą sobie gęby owijać". Ale wprowadzane ograniczenia nie zawsze są przemyślane, są niekonsekwentne, rząd się miota od ściany do ściany, a przede wszystkim ryba psuje się od głowy - rządzący sami nie przestrzegają swoich ograniczeń. Więc zamykanie wszystkiego a priori, nie zawsze było roztropne i można było mniej zaszkodzić gospodarce.
Ale żeby nie było że się zgadzam z Hobbystą

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

- Swiety
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Wujek... Właśnie o tym cały czas piszę...