Sportowa kierownica w Themie
Witam znalazłem na allegro kierownice
ale nie mają naby do tej kierownicy.Może ktoś montował sportowa kierownice kiedyś lub wie gdzie kupić nabę która będzie pasowała do Themy.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
ale nie mają naby do tej kierownicy.Może ktoś montował sportowa kierownice kiedyś lub wie gdzie kupić nabę która będzie pasowała do Themy.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
była prisma i delta I a teraz jest Kappa 

Poważnie chcesz to założyć do Themy???

-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Też myślałem, że ta kierownica będzie raczej z dębu czy innego hebanu..."Radicz" pisze:Poważnie chcesz to założyć do Themy???![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Panowie"Nat" pisze:Też myślałem, że ta kierownica będzie raczej z dębu czy innego hebanu..."Radicz" pisze:Poważnie chcesz to założyć do Themy???![]()
![]()
![]()
![]()

ehh ale do tego potrzebna jest naba wie ktos moze gdzie takie cudo zakupic i ile to moze kosztowac bo do lanci nie moge nigdzie dopasc btw do sportowych kierownic w delcie (tych z abarthowskimi kierownicami) tez jest naba potrzebna? i podejdzie taka kierowniczka do themy bo mam na stanie jedna taka (delte)
Pozdrawiam
Fajek
Pozdrawiam
Fajek

Jeśli o mnie chodzi to kierownica jak w tuningowanej Kappie!
Sorry ale mi się nie podoba, wygląda jak do kompa!
PS.
Naby są w sklepach tuningowych i na allegro!

Sorry ale mi się nie podoba, wygląda jak do kompa!

PS.
Naby są w sklepach tuningowych i na allegro!
Dedra 2.0 TDS
nie chodzi o to że nie można bo na pewno można
chodzi o to że nie pasuje
no chyba że całą Themę przerabiamy na powiedzmy - półsportowo ... w Themie Mira to bym ją widział ale jak ktoś trzyma design jako klasycznej limuzyny to moim zdaniem nienienienie

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
i tak własnie ona bedzie wygladac"pew" pisze:nie chodzi o to że nie można bo na pewno możnachodzi o to że nie pasuje
no chyba że całą Themę przerabiamy na powiedzmy - półsportowo ... w Themie Mira to bym ją widział ale jak ktoś trzyma design jako klasycznej limuzyny to moim zdaniem nienienienie
przyciemnione szybki jakies stylowe ospojleowanie (niezaduze) ładne aluski
a do tego pozbedzie sie wszelakich oznakowan (nie po to ze lancia be tylko ma byc to auto które bedzie stanowic pewna zagadke dla ogladajacych)
to ma byc sportowy sedanik z zewnatrz i trochu wewnatrz a poza tym wygodny jak limuzyna