Powierzchnia cierna tarczy nie jest najrówniejsza.
Swoją drogą, dlaczego jak klikam na zdjęcie to mi się pojawia duże w odbiciu lustrzanym?
Powierzchnia cierna tarczy nie jest najrówniejsza.
... dużo kupowałem części od Firmy Meteli ale po tym zdjęciu kupiłem bębny od Mikoda, niestety nie mogę znaleźć Kraju produkcji wię kto wie to chyba też Chińczyk tyle, że bez śladów "wydzieliny biologicznej"pietrek125 pisze: ↑17 kwie 2023, 17:53 Właśnie odebrałem z paczkomatu tarcze f-my Metelli... ręce opadają...
20230417_174535.jpg
20230417_175617.jpg
Gładkie może i tak, ale te wersje al'a sportowe z przewiertami już takie dobre nie są - pękają w miejscach nawiertów.michalkrk pisze:MIKODA jest produkowana w PL... mają bardzo dobre tarcze i bębny
Nie siej defektyzmu... mam Mikody GT po przebiegu 90tyś km w których nacięcia już znikły a pęknięć przy otworach nie widać, na dniach będę je wymieniać i właśnie te Metelli będą zakładane, plany były inne (Brembo z Q5 i tarcze 320mm) ale niestety życie miało inne zdanie, i Skodzina idzie do Żyda...
Nie sieje żadnego defetyzmupietrek125 pisze:Nie siej defektyzmu... mam Mikody GT po przebiegu 90tyś km w których nacięcia już znikły a pęknięć przy otworach nie widać, na dniach będę je wymieniać i właśnie te Metelli będą zakładane, plany były inne (Brembo z Q5 i tarcze 320mm) ale niestety życie miało inne zdanie, i Skodzina idzie do Żyda...
Oczywiście Mikoda to tarcze do użytku cywilnego, na tor zabardzo się nie nadają, I przy sportowej eksploatacji takie uszkodzenia od przeciążeń termicznych jak najbardziej mogą się pojawić, ja osobiście mam ciężka nogę,
I wraz z 170konną Skodą nie daliśmy rady Mikodzie...