Wiadomo, Lyberka jest och i ach

Może zacznę: w Lybrze wkurzają mnie dwie rzeczy:
1. brak zwijania rolety tylnej w wersji kombi
2. parujące szyby w zimie (jeśli nie włączy się funkcji odparowywania)
Moderator: stabraf
9. A regulacja podparcia części ledźwiowej kręgosłupa!!!"letnik22" pisze: 5. umiejscowienie włącznika podgrzewania foteli w wersji bez elektrycznej regulacji foteli
Ja sie skapnplem dopiero po 2 latach"sali90210" pisze:9. A regulacja podparcia części ledźwiowej kręgosłupa!!!"letnik22" pisze: 5. umiejscowienie włącznika podgrzewania foteli w wersji bez elektrycznej regulacji foteliPo miesiącu natknąłem się na ten przycisk i to przez przypadek
![]()
Ja miałem to szczęscie dowiedzieć się o przeznaczeniu tego guzika z instrukcji."sali90210" pisze:9. A regulacja podparcia części ledźwiowej kręgosłupa!!!"letnik22" pisze: 5. umiejscowienie włącznika podgrzewania foteli w wersji bez elektrycznej regulacji foteliPo miesiącu natknąłem się na ten przycisk i to przez przypadek
![]()
He, he - Odgadnac jego przeznaczenie to nic - ale najpierw trzeba go znaleźć!"letnik22" pisze:Ja miałem to szczęscie dowiedzieć się o przeznaczeniu tego guzika z instrukcji.![]()
hehe, ja go widziałem przez moment ale pomyślałem, że to nalepka, bo po co miałby być tam jakiś przycisk"sali90210" pisze:He, he - Odgadnac jego przeznaczenie to nic - ale najpierw trzeba go znaleźć!"letnik22" pisze:Ja miałem to szczęscie dowiedzieć się o przeznaczeniu tego guzika z instrukcji.![]()
![]()
"letnik22" pisze: hehe, ja go widziałem przez moment ale pomyślałem, że to nalepka, bo po co miałby być tam jakiś przycisk![]()
Chyba Ci sie żaróweczka przepaliła. Oczywiście Lancia, jak wszystkie auta z koncernu Fiata, taką kontrolkę ma."letnik22" pisze:3. brak osobnej kontrolki zapalonych świateł mijania
??? Tzn Radio bez kasety byłoby zaletą? Przecież masz dodatkowo zmieniarkę..."letnik22" pisze:4. radio z kasetą!!
moja nie ma zmieniarki"Nat" pisze:Chyba Ci sie żaróweczka przepaliła. Oczywiście Lancia, jak wszystkie auta z koncernu Fiata, taką kontrolkę ma."letnik22" pisze:3. brak osobnej kontrolki zapalonych świateł mijania
??? Tzn Radio bez kasety byłoby zaletą? Przecież masz dodatkowo zmieniarkę..."letnik22" pisze:4. radio z kasetą!!
Nie rozumiem jak dodatkowy gadżet może byc wadą...
O mam jeszcze jedną wadę: zmieniardka CD Grundiga nie za bardzo lubi się z CDkami nagrywanymi z kompsa, szczególnie w niebieskim kolorze spodu.
W 2,4 JTD? Napewno była... Chyba musieli Ci ukraść... Może warto dokupić (tylko uważaj, są trzy typy, kiedyś o tym dyskutowalismy [opcja: szukaj])"letnik22" pisze:moja nie ma zmieniarki"Nat" pisze:??? Tzn Radio bez kasety byłoby zaletą? Przecież masz dodatkowo zmieniarkę...
Nie rozumiem jak dodatkowy gadżet może byc wadą...
O mam jeszcze jedną wadę: zmieniarka CD Grundiga nie za bardzo lubi się z CDkami nagrywanymi z kompsa, szczególnie w niebieskim kolorze spodu.będzie za to podłączony plejerek mp3
akurat dziwna jest moja wersja, ma prawie wszystko a zmieniarki nie miała, bo boczna osłonka w bagażniku jest cała, tzn. nie ma dziury po brakującej zmieniarce."Nat" pisze:[W 2,4 JTD? Napewno była... Chyba musieli Ci ukraść... Może warto dokupić (tylko uważaj, są trzy typy, kiedyś o tym dyskutowalismy [opcja: szukaj])