Sprzedam - Lancia Delta II 1.6 16V

Chcesz coś sprzedać/zamienić zamieść tu swojego posta!
Uwaga! Dział automatycznie czyszczony po 30-u dniach
Podanie ceny w treści ogłoszenia obowiązkowe!
Możliwość zablokowania (zamknięcia) tematu z ofertą sprzedaży na życzenie sprzedającego.
maciekkato
Dopiero zaczyna na naszym forum
Imię: Maciek

Sprzedam - Lancia Delta II 1.6 16V

Post autor: maciekkato » 18 kwie 2025, 3:39

Cześć,
Jak wspominałem wcześniej na forum, rozglądam się za mocniejszą wersją Delty II. Od kilku lat jestem w posiadaniu pięknego egzemplarza z silnikiem 1.6 16V. Podjąłem decyzję o sprzedaży tego auta i zrobieniu miejsca w garażu na wspomniany mocniejszy wariant. Wstawiłem kilka tygodni temu ofertę sprzedaży na giełdę klasyków. Odebrałem kilka telefonów od wstępnie zainteresowanych osób, dotychczas nie otrzymałem jednak sensownej propozycji zakupu.
Poniżej przesyłam link do tego ogłoszenia. Zapraszam zainteresowanych do oglądnięcia samochodu i przejażdżki po Katowicach :) Oczywiście cena jest do sensownej negocjacji.

https://www.gieldaklasykow.pl/lancia-de ... -katowice/

Pozdrawiam serdecznie,
Maciek

Awatar użytkownika
Swiety
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Re: Sprzedam - Lancia Delta II 1.6 16V

Post autor: Swiety » 25 kwie 2025, 14:56

ciekawe co jest dla ciebie sensowną propozycją, bo raczej twoja propozycja jest bezsensowna.
Lancia Delta HF Turbo

Kursy pierwszej pomocy
http://www.erhaplus.pl

maciekkato
Imię: Maciek

Post autor: maciekkato » 25 kwie 2025, 16:46

Grzegorzu,
Sensowna to inaczej racjonalna. Akceptowalna dla mnie, uwzględniając cenę za jaką kupiłem ten samochód i dodatkowe nakłady jakie poniosłem. Cena wyższa od średniej wynika ze stanu tego konkretnego egzemplarza, który określam jako bardzo dobry.

Pozdrawiam serdecznie,
Maciek

Awatar użytkownika
Jam_Belfegor
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Przemysław

Post autor: Jam_Belfegor » 28 kwie 2025, 8:33

maciekkato pisze: 25 kwie 2025, 16:46 Grzegorzu,
Sensowna to inaczej racjonalna. Akceptowalna dla mnie, uwzględniając cenę za jaką kupiłem ten samochód i dodatkowe nakłady jakie poniosłem. Cena wyższa od średniej wynika ze stanu tego konkretnego egzemplarza, który określam jako bardzo dobry.

Pozdrawiam serdecznie,
Maciek
Auto jest warte tyle, na ile obydwie strony się zgodzą, nie mniej pamiętaj nakłady prawie nigdy się nie zwracają. Auto ładne (przynajmniej na zdjęciach), dobrze doposażone, choć szkoda że nie ma spojler-ka, bez niego tyłek Delty mk2 jakiś taki nijaki :D Tak czy siak to trochę lepiej wyposażone 1.6 i szczerze gdybym miał luzem wolne ~30 tyś. i wolne miejsce, to zainwestowałbym w inne Lancie z ogłoszeń. Tu robotę robi przebieg, jeśli oczywiście udokumentowany.
P.S: ta wersja specjalna, to raczej jakiś lokalny Dilerski patent. Poza żółtymi lampami i naklejką nie widać nic co by ją wyróżniało od standardu, choć te żółte lampy tez już widywałem wcześniej, bez jakiś wersji specjalnych. Nie oryginalny jest też grill - jest polifotowy, w 93r. środek był czarny z chromowaną obwódką. Chromowane paski w środku pojawiły się później i przeplatały się z grillami malowanymi pod kolor auta.

Awatar użytkownika
Jam_Belfegor
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Przemysław

Post autor: Jam_Belfegor » 28 kwie 2025, 8:36

A sorry, mae-culpa do doczytałem że twoja to 96r. To wszystko się zgadza, grill jednak ten.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Sprzedam/Zamienię :::”