Filtron, mialem go na poczatku, ale kiepsko spasowywal sie z ramka i puszczal powietrze bokiem, chyba trzeba troche pomoc tasma"Arek" pisze: Aha własnie zakupiłem filtr do klimy na Allegro z dostawą razem 64 zł to chyba nieźle??
Nie sadze, kupilem orygilany i pasuje a nikt mnie nie pytal do jakiego rocznika"Krzysiek" pisze: Po '96 były inne ramki? W każdym razie założyłem. Podłożyłem gumę pod spód żeby dobrze się trzymał i OK.
arek i jak pasuje ten filterek z allegro.u mnie cos slabo dmucha bede musial tez zmienic bo chyba od wyjazdu z francji nie widzialo autko nowego filtra.cos mi sie zdaje ze w nim jest jeszcze francuskie powietrze.Poprzedni wlasciciel byl dusigroszem twierdze tak po paskach od wspomagania ,Wymienial pasek od rozrzadu i szkoda mu bylo 100 na reszte paskow.Przez jego sknerstwo postalem sobie 2 x po 2 godzinki.raz na drodze a pozniej w warsztacie"Arek" pisze:Romo no wielkie THX za radęBORWAR przy okazji. - kiedy ona wtreszcie nastapi????
oczywiscie zaraz to zrobie. Fakt na rzut oka to tam coś lata dziwnie więc trzeba przykręcic. Aha własnie zakupiłem filtr do klimy na Allegro z dostawą razem 64 zł to chyba nieźle??
Przez jego sknerstwo? Jak kupuje aut to wymieniam wszystkie filtry, plyny i paski, chyba ze mam 100% pewnosc ze zostalo to zrobione."romo" pisze:Przez jego sknerstwo postalem sobie 2 x po 2 godzinki.raz na drodze a pozniej w warsztacie
dobralem sie do swojego filta nawiewu powietrza kabiny i o zgrozo wykopalem kupe gnoju z data produkcji 1998,tak jak myslalem tam byly jeszcze liscie z francji.zamowilem filtr na allegro i mam nadzieje ze klima bedzie lepiej dmuchac gdy dostanie wiecej swiezego wiatru"tomek" pisze:Przez jego sknerstwo? Jak kupuje aut to wymieniam wszystkie filtry, plyny i paski, chyba ze mam 100% pewnosc ze zostalo to zrobione."romo" pisze:Przez jego sknerstwo postalem sobie 2 x po 2 godzinki.raz na drodze a pozniej w warsztacie
Ten filtron generalnie pasuje, ale wydaje mi sie, ze trzeba go zmieniac co 6 m-cy. Ostatnio podczas 'odgrzybiania' klimy wyjmowalem ten oryginal i ciagle sprawial dobre wrazenie.
Na pewno lepszy jest Filtron niz jakis stary zapchany filtr, ktory moze w skrajnym prypadku spowodowac awarie wentylatora."romo" pisze:dobralem sie do swojego filta nawiewu powietrza kabiny i o zgrozo wykopalem kupe gnoju z data produkcji 1998,tak jak myslalem tam byly jeszcze liscie z francji.zamowilem filtr na allegro i mam nadzieje ze klima bedzie lepiej dmuchac gdy dostanie wiecej swiezego wiatru