Poezji muzyki odtwarzanej na BOSE nie powinno kalac się marną jakością empetrójek...
Moderator: stabraf
Rozpisali się na 5 stron, my ledwo na 2"Nat" pisze:Pozazdrościłem wątku Kppiarzom.
Wynika z tego tylko to, że cały czas użytkownicy Kappiszonów są w przewadze liczebnej"letnik22" pisze:Rozpisali się na 5 stron, my ledwo na 2
Wynika z tego, że lyberka jest 2,5 raza lepsza od kappy![]()
![]()
i ten współczynnik ciągle rośnie :groupjump:
Nie widziałem jeszcze samochodu, w którym to nie byłoby trudne"Nat" pisze:16. Trudno dolać płyn do spryskiwaczy z butli 5l bez lejka.
Wczoraj wieczorem (po ciemku) dolewałem do Dedry (bez lejka) i tylko troszeczkę mi się rozlało (tak z pół kieliszeczka). Ale nie powiem, że nie było to trudne"wujekp" pisze:Nie widziałem jeszcze samochodu, w którym to nie byłoby trudne"Nat" pisze:16. Trudno dolać płyn do spryskiwaczy z butli 5l bez lejka.
Nie mam pojęcia dlaczego masz taką opinię - wiadomo, że każdy samochód można zaniedbać i nawet 2-3 letni model może nie nadawać się do zakupu. Co do silnika mogę sie zgodzić, chociaż słyszałem bardzo dobre opinie o 2.0. A czemu tylko kombi?"Pablo" pisze:W każdym razie jak mnie kiedyś najdzie na zakup Lybry to tylko 2.4 jtd i tylko SW (wyleczyłem się skutecznie z sedana w tym modelu)
Nie wiem jak trzeba drapać żeby porysować lakier na przyciskach - może tipsami"trigo" pisze:Pablo ma rację : odskakuje lakier na przyciskach - mam taką chorobę w swojej
a i jeszcze jedna wada : nie ma uchwytu do napoi dla tylnej kanapy i mało jest schowkow
no i tu mamy klasyczny przypadek ............moją jeździła właśnie Pani Prezes pewnej szwajcarskiej firmy więc tipsy są obowiązkowe i narobiła tyle szkody że hoho"sali90210" pisze:Nie wiem jak trzeba drapać żeby porysować lakier na przyciskach - może tipsami"trigo" pisze:Pablo ma rację : odskakuje lakier na przyciskach - mam taką chorobę w swojej
a i jeszcze jedna wada : nie ma uchwytu do napoi dla tylnej kanapy i mało jest schowkow![]()
A co do uchwytu - jest w tylnym podłokietniku!!!
no właśnie, nie ma"trigo" pisze: a podłokietnik nawet rozprułemi niestety nie było uchwytu
No dobra. Lamer muha nie ma przy sobie instrukcji i nie ma przy sobie Lancii (jeszcze przez 69 dni"letnik22" pisze:Ja miałem to szczęscie dowiedzieć się o przeznaczeniu tego guzika z instrukcji."sali90210" pisze:9. A regulacja podparcia części ledźwiowej kręgosłupa!!!"letnik22" pisze: 5. umiejscowienie włącznika podgrzewania foteli w wersji bez elektrycznej regulacji foteliPo miesiącu natknąłem się na ten przycisk i to przez przypadek
![]()
![]()