"Kubek" pisze:Guliver ja mam Dedre, nie Kappe.
A moze mi ktos powiedziec skad wynikala ta zmiana z TDS na JTD ?
Guliver ty jestes muzykiem ? Pracujesz moze w Filharmoni ? Gdybys mi napisal ze jezdzisz Citroene Xsara jeszcze i to czarnym+to ze jestes muzykiem to bym pomyslal ze miesiac temu jeszcze byles szefem Filharmoni

Jestem muzykiem ale nie pracuję w filharmonii, za to pracuję w szkolach muzycznych w Rzeszowie i Łańcucie. Na filharmonie nie mam za bardzo czasu

Nie nie, Gąska mial peugeota 407 na końcu kadencji a wcześniej alfe 145
Miałem Fuego, nawet idento łącznie z kolorem jak ten z fotografii. Tyle że silnik miałem nie oryginalny. Bylo to polączenie silników audi 100 z renią 19 i bog wie czym jeszcze z dwiema turbinami wyszlifowany do pojemności 2,2. Co dokladnie i jak - nie pytajcie bo miałem wtedy 18 lat i nie za bardzo się na tym znałem - powiem tylko że miało to niesamowitą moc a spalanie przy lekkim bucie - 18 litrów. Dlatego mialem ją krótko a potem kolega rozbił. Teraz marzy mi się Capri MK3 2,8 V6 do dłubania. Mam nadzieję że niedługo sobie sprawię. No ale to tak na marginesie
Ta JTDetka fajna, lecz muszę na początku mojego sprzedać (co nie będzie trudne bo te autka z tym silnikiem o dziwo rozchodzą się jak cieple bułeczki) i poszukać coś tańszego niż 16 tyś. Wierzę że jest warta ale jeśli chce mieć dalej pozwolenie żonki hihi to muszę to zrobić bezboleśnie bo domek powoli remontujemy i wiadomo - jest mnóstwo wydatków. Także szukam czegoś tańszego. No i nie zielonego nie wiedzieć czemu
Czy jest ktoś z klubowiczów z Rzeszowa lub okolic mający Kappę JTD ??