Moderator: wujekp
byłem tam 3 roki temu i w Końskich jeździłem gokartem gosc miał własne przy szkole, kilka okrązeń 5 pln"Tomasz" pisze:Mówisz i masz"przemas81" pisze:mam prosbe do WiceprezesaLKP a razcej moja zona
chodzi o to ze moja zona w dniach w ktorych bedzie odbywac sie zlot bedzie na miesiac przed rozwiazaniem (w skrocie przed porodem) w zwiazku z czym prosilbym o spis najblizszych szpitali wkolo Sielpi, to jest jakby warunek mojego uczestnictwa na zlocie wiec please![]()
![]()
no chyba ze chcecie odbierac porod hehehe co raczej nie wydaje mi sie prawdopodobne![]()
Szpital Specjalistyczny św Łukasza około 8,5km
ul. Gimnazjalna 41 b
26-200 Końskie
tel.: 041 390 23 98
Nie przejmuj się ,z pewnością ktoś się znajdzie,to nie jest bardzo istotna kwestia na zlotach.Istotna jest atmosfera a reszta , to tylko konsekwencja samopoczucia"BigBen" pisze:pomijając temat porodu to szukam 1 lub 2 do pokoju![]()
Raczej nie będzie gdzie, przynajmniej jeśli chodzi o teren ośrodka."bar071" pisze:A ja mam pytanko...
Ponieważ 2-osobowe pokoje juz zajęte, czy istnieje możliwość rozbicia jakiegoś namiociku????
Są jeszcze wolne pokoje 3-osobowe więc wystarczy się z kimś dogadać lub dopłacić 70zł i mieszkać w dwie osoby w takim pokoju"bar071" pisze:A ja mam pytanko...
Ponieważ 2-osobowe pokoje juz zajęte, czy istnieje możliwość rozbicia jakiegoś namiociku????
Wg. Pani Recepcjonistki domki nie nadają się do zamieszkania."DAMIAN_S" pisze:A jeśli CHODZI O DOMKI TO CZY JEST jakieś bliższe INFO. CZY DOWIADYWAĆ SIE NA WŁASNĄ RĘKĘ???
Jak se nikogo nie dokoptowałeś, to przynajmniej na sam przyjazd piszę się do Twojej trójki (gdzie zasnę nie gwarantuję"Ubiq" pisze:Dopiszcie i mnie
Kto chce być ze mną w pokojubuehehe...