Ogólnopolski zlot LKP 2008

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
Tomasz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Tomasz » 11 lut 2008, 20:03

Post by Taz

Nadeszła długo oczekiwana chwila
Zapraszamy serdecznie wszystkich użytkowników forum wraz z rodzinami na ogólnopolski zlot miłośników samochodów Lancia, który odbędzie się tym razem w OSIR Sielpia . Czeka tam na was mnóstwo atrakcji więc myślę że warto się pojawić.

Termin:
18-20 lipca 2008

Zakwaterowanie:
Po wpłaceniu zaliczki należy wysłać mail na adres >tomasz@lanciaclub.com.pl z deklaracją pokoju, jaki się zarezerwowało. Termin wpłaty zaliczki daje pierwszeństwo w rezerwacji pokoi. Ilośc miejsc ograniczona!
- pokoje 2 osobowe ? wolne jeszcze 0/19--sprzedane!!! (Tomasz, Romlen, Sebastian, FAP, FAP,Tony, Grzole, Maki, Kappa96, Taz, Kamyk, Zoom, KKmisfire, Aras, Pew, Nat, LT, LT, Dudi)
- pokoje 3 osobowe ? wolne jeszcze 0/20--sprzedane!!! (WojtekZ, Luckyy,Bodes, Chris, Lancia1969, Michał_kappa, Słoneczna, WojtekZ, Robston, Marmal, arkashka, Przemas81, jarus, marco, Kondziu, mdenis, damian_s, Tirso, Mcendrju, wujekp, Mund)
- pokoje 4 osobowe ? wolne jeszcze 0/3--sprzedane!!!(Prezesjm,Kalbud, Mbugs)
Pokoje są z łazienkami.

Wyżywienie:
3 posiłki dziennie (piątek kolacja, sobota cały dzień i w niedzielę śniadanie i obiad).

Koszty:
Koszty zawierają noclegi, wyżywienie, wodzireja i inne atrakcje :) (nie zawierają menu na ognisko)
170zł ? osoba dorosła
120zł ? dziecko do lat 10
10zł ? osoby, które przyjadą tylko na dzień oficjalny
Małe dzieci (do około 4 lat) które będą spały z rodzicami w łóżku nie płacą za nocleg.
Jeżeli ktoś nie chce wyżywienia, to odlicza 70zł od osoby dorosłej i 48zł od dziecka.

Ognisko (opcjonalne):
I wersja w cenie 30 zł. od jednej osoby.
W menu : bigos, kiełbasa, kaszanka, na półmisku salceson i pasztet wiejski, sałatka ryżowa z brokułą , pomidor z cebulką, ogórek małosolny, woda mineralna, herbata.
II wersja w cenie 50 zł od osoby.
W menu : bigos, kaszanka, stek z karkówki, szaszłyk, na półmisku salceson i pasztet wiejski, sałatka jarzynowa, pomidor z cebulką, ogórek małosolny, smalec ze skwarkami, woda mineralna, herbata.

Płatności:
Zaliczka w wysokości 50zł/os. Należy wpłacać na konto klubowe do dnia 31 marca 2008r. W tytule przelewu proszę wpisać ZLOT 2008 - twój nick.
Reszta kwoty płatna do dnia 25 maja 2008r. również na konto klubowe.
Po wpłaceniu zaliczki należy wysłać mail na adres >tomasz@lanciaclub.com.pl z deklaracją pokoju, jaki się zarezerwowało. Termin wpłaty zaliczki daje pierwszeństwo w rezerwacji pokoi. Ilośc miejsc ograniczona!

Swoją obecność na zlocie zadeklarowali przedstawiciele Fiat Auto Poland (podobno przywiozą nową Deltę).

Numer konta

34114020040000390238838530
Roman Lenort Racibórz

Sielpia - fotki by arkashka

Obrazek

Lista chętnych:
AleX
Aras + Kasia
BigBen +1
Chris
Cossi86
D1 +1
Damian_s +1
Darkobo
Dudi
Egon (na jeden dzień)
Fiat Auto Poland 4 osoby
Grzole
Jakon185 +1
Jarek_Lu
jarus +1
Kalbud
Kamyk
Kappa96 +1
KKMisfire
Kondziu
Lancia1969
Lemaxx
Luckyy +1
Maciej_Ignis +2
maki +1
Marcin_D
marco
Marmal
Maryjan
mbugs +1
McEndrju
MGIL
michał_kappa +3
mikaeltdi z rodziną
Nat +2
Pablo +2
Pew +1
Piszczyk
prezesjm +3
przemas81 (wraz z żoną i 4-letnią córką)
Przemic
robston +1
romelo
Romlen +2
sloneczna +3
strang
Sylwia
Taz +1
Tofik bez noclegu, ale za to szofera wynajmie
Tomasz +1
Tommi
tony +2
Torell07
Ubiq
WojtekZ +3
Wujekp (i dzieciaczki)
zoom +2 (w tym infant)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2008, 21:08 przez Tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

dudekken

Post autor: dudekken » 11 lut 2008, 20:16

Z chęcią bym się pojawił, ale perspektywa pokonania 450km w jedna stronę oraz koszt paliwa skutecznie odstrasza.

Pablo
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: Pablo » 11 lut 2008, 20:40

Zakładając modelowy przykład komórki społecznej zwany rodziną typu 2+1 wychodzi 460 zeta za dwa dni. Prawie jak weekend w Pradze :lol: To ile gwiazdek ma ten lokal :wink:
Pozdrawiam Pablo

Awatar użytkownika
Tomasz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Tomasz » 11 lut 2008, 20:43

"Pablo" pisze:Zakładając modelowy przykład komórki społecznej zwany rodziną typu 2+1 wychodzi 460 zeta za dwa dni. Prawie jak weekend w Pradze :lol: To ile gwiazdek ma ten lokal :wink:
Załatw taniej nie widzę problemu możesz się wykazać
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 20:44 przez Tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Post autor: romlen » 11 lut 2008, 20:44

Jeszcze do tego co Tomek napisał muszę dodać istotną rzecz! Mianowicie koszty wodzireja, organizacji, nagłośnienia, dodatkowych opłat ponosimy w całości MY! Stąd osoby które mają w planach przyjazd tylko na dzień oficjalny tj sobota proszeni są o dokonywanie wpłat na konto klubowe opłaty za zlot w wysokości 10 zł. Pamiętajcie - liczymy na Waszą uczciwość! Inaczej koszty będziemy musieli pokryć z własnej prywatnej kieszeni.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Pablo
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: Pablo » 11 lut 2008, 20:51

"Tomasz" pisze:
"Pablo" pisze:Zakładając modelowy przykład komórki społecznej zwany rodziną typu 2+1 wychodzi 460 zeta za dwa dni. Prawie jak weekend w Pradze :lol: To ile gwiazdek ma ten lokal :wink:
Załatw taniej nie widzę problemu możesz się wykazać
Jeśli temat nie jest zamknięty mogę popytać o na przykład Tu
Pozdrawiam Pablo

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 11 lut 2008, 20:55

Hehe od kiedy to 18-20 lipca to są dwa dni? Bo mi uparcie wychodzą trzy...
Cena jest za pobyt z wyżywieniem (ale bez ewentualnego ogniska). Pobyt bez wyżywienia to odpowiednio 50 zł za noc dla dorosłych i 36 zł za noc dla dzieci. Sądzę, że ilość gwiazdek jest adekwatna do tych cen (choć nigdy na miejscu nie byłem).

Serdecznie zapraszamy rownież osoby, które mają baaardzo daleko. Zjazdy te są zwykle na tyle sympatyczne (a okoliczności przyrody oraz towarzystwo zazwyczaj na tyle wyborne) że warto się przemęczyć te parę godzin w swojej pięknej Lyberce czy innej Kappuni :)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 20:57 przez Nat, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP

Post autor: romlen » 11 lut 2008, 20:55

To są koszty noclegu, wjazdu na ośrodek, wyżywienia. Nie trzeba płacić za wyżywienie. Dzięki temu modelowy przykład komórki społecznej uszczupli swój budżet nieco słabiej:

Płacisz tylko za noclegi 2+1 co daje 2x100+2x72=344 zł. Na popołudnie w piątek nie spodziewam się nic innego jak piwo i grill. Kolacja więc serwowana przez kuchnię może odpaść. W podanej na początku cenie jest wliczona opłata za wodzireja i sprawy organizacyjne. Śmiem przypomnieć że w tym roku nie mamy już sponsora jakim był LanciaTeam i koszty rezerwacji, nagłośnienia, wodzireja musimy sami pokryć. Gdzieś te pieniądze musimy zdobyć.

Doba hotelowa to od 17.00 do 14.00
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 11 lut 2008, 20:59

"Pablo" pisze:Jeśli temat nie jest zamknięty mogę popytać o na przykład Tu
Twoja propozycja jest droższa bo w Twojej propozycji:
W weekendy oraz wczasy liczone są dni pobytowe.
:lol:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Pablo
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: Pablo » 11 lut 2008, 21:04

"Nat" pisze: Twoja propozycja jest droższa bo:

Niekoniecznie :wink: Od każdego rachunku mam tam -40% za pokrewieństwo ale nie ma co mieszać, bo za chwilę pojawią się kolejne propozycje i takie tam. Zawsze mogę płacić za sam nocleg, a na posiłki wyskoczyć Pod Złotą Różę do Kielc :lol:
Pozdrawiam Pablo

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP

Post autor: romlen » 11 lut 2008, 21:29

"Pablo" pisze:
"Nat" pisze: Twoja propozycja jest droższa bo:

Niekoniecznie :wink: Od każdego rachunku mam tam -40% za pokrewieństwo ale nie ma co mieszać, bo za chwilę pojawią się kolejne propozycje i takie tam. Zawsze mogę płacić za sam nocleg, a na posiłki wyskoczyć Pod Złotą Różę do Kielc :lol:
W tym roku zlot organizujemy już sami. Mam nadzieję że wszystko wyjdzie jak się patrzy. W roku 2009 też zlot przewidujemy. Ale mam zamiar (i tu akurat się przydasz) aby zlecić komuś od podstaw pełną organizację. Będziemy już jako stowarzyszenie, będzie kasa, będą sponsorzy. Powiedzmy że Ty się zgodzisz. Zlecamy zatem że ten i ten termin. Lokalizacja do zatwierdzenia. Oferta powędrowała już do "ulubionych" w przeglądarce. Za rok ją przeanalizujemy ponownie. A teraz już skupmy się na Sielpii. W tamtych rejonach nie byliśmy. Może być ciekawie...
Tel. 503124557-Orange
Obrazek

Pablo
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: Pablo » 11 lut 2008, 21:40

"romlen" pisze: W tym roku zlot organizujemy już sami. Mam nadzieję że wszystko wyjdzie jak się patrzy. W roku 2009 też zlot przewidujemy. Ale mam zamiar (i tu akurat się przydasz) aby zlecić komuś od podstaw pełną organizację. Będziemy już jako stowarzyszenie, będzie kasa, będą sponsorzy. Powiedzmy że Ty się zgodzisz. Zlecamy zatem że ten i ten termin. Lokalizacja do zatwierdzenia. Oferta powędrowała już do "ulubionych" w przeglądarce. Za rok ją przeanalizujemy ponownie. A teraz już skupmy się na Sielpii. W tamtych rejonach nie byliśmy. Może być ciekawie...
Polecam się na przyszłość :lol: A miejsce naprawdę ok. Na wiosnę będę tam robił instalację wi-fi. Będzie net dla wszystkich i za free.
Pozdrawiam Pablo

Awatar użytkownika
Orsya
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Orsya » 11 lut 2008, 21:43

a gdybym załatwił dofinansowanie z FAP?
była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488

tommi
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: tommi » 11 lut 2008, 21:45

przemysle ale z kołobrzegu jest naprawde daleko a mam 4 miesięczną córke i nie wiem czy damy rade ale bardzo bym chciał na takim zlocie jeszcze nie byłem a kappe kupiłem w zeszłym roku niestety ciągle ją remontuje mimo to bardzo mi się podoba samochód :)

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP

Post autor: romlen » 11 lut 2008, 21:46

"Orsya" pisze:a gdybym załatwił dofinansowanie z FAP?
Po zarejestrowaniu LKP będziemy z nimi rozmawiali. Teraz Tomasz tam ich molestuje, więc nie wszyscy na raz. Poprosimy o wsparcie jak co w odpowiednim momencie.
Tel. 503124557-Orange
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”