Dawid77 pisze:Kolego FXX nie Ty jeden masz znajomych w policji więc nie rozumie skąd taki zachwyt u Ciebie nad tym faktem.Tak sie składa że akurat też obracam się w tym środowisku i chłopaki sami z siebie potrafią nieźle żartować.Uwierz że jakbyś słyszał uszy by Ci zwiędły.I nikt się na to nie oburza.Co do pewnych zachowań u naszych stróżów prawa,cóż nie zawsze są fair i tak jak są oceniani,sami wykreowali sobie taki wizerunek.
Zachwyt z mojej strony jest żadnen, nie wiem w ogóle skąd to wywnioskowałeś. Że chłopaki sami z siebie i o sobie żartują też wiem, nie raz to słyszałem i nie raz z nimi w ten sposób żartowałem, ale to zupełnie inna bajka.
Mnie po prostu wku@#$%^ postawa większości naszego "społeczeństwa", która potrafi tylko rzucać hasłami typu psy, JP czy inne, a jak coś potrzeba to podkula ogonek i biegnie na Policję, bo im sie krzywda dzieje.
Ot taka prawda. Owszem nie zakwestionuje tego, że w tej słuzbie są i ludzie, których tam być nie powinno, bo i tacy tam są, ale jest też tam sporo normalnych, inteligentnych ludzi, którzy pełnią tą służbę, tak jak pełniona być powinna.
To tyle z mojej strony.