nagle okazało się, że na zlocie same przystojniaki były...

A Ewcia i reszta kobiecej spółki nie chciały tych przystojniaków numerować...

Moderator: wujekp
Jak Madzia wyjasniła własciciel Lancii musi być przystojniakiem."Orsya" pisze:Qrde,
nagle okazało się, że na zlocie same przystojniaki były...![]()
![]()
![]()
A Ewcia i reszta kobiecej spółki nie chciały tych przystojniaków numerować...![]()
![]()
Czy masz na myśli to, że to z nich musi się dowiadywać kto jest naj ???"strang" pisze:Darkobo-czy Twoja kobieta czyta twoje posty????????? :boom:
No cóż, czasem spoziera mi zza pleców - a jak dobrze się przyjrzysz - przed Browarem stanęła pomiędzy mną a ciniminis (to czyba coś znaczy) :sioux:"strang" pisze:Do roztrzygnięcia taj kwestii musimy zorganizować castng-dlatego pytałem się czy masz cenzurę. Chciałem Cie zaproponować jako członka komisji castingowej-w której wyłonimy członkinie komisji wybierającej najprzystojniejszego.
Widzę że orsya też zgłasza Swą kandydaturę-a jak prezesy?
A może Litwa zawita do nas kiedyś-piękne litwinki też mile widziane"netscaper" pisze:u was to fajnie ponad 500 uzytkownikow forum i macie pieknych kobiet![]()
![]()
![]()
Tajnos Agentos Amerikanos 8:'"Orsya" pisze:ja też mam dżinsową kurtałkę i stoję po lewej stronie od Arasa (patrząc na zdjęcie z perspektywy fotografa) w ciemnych okularach...
prawie - coś w końcu po tej wizycie zza wielką wodą zostało..."strang" pisze:Tajnos Agentos Amerikanos 8:'"Orsya" pisze:ja też mam dżinsową kurtałkę i stoję po lewej stronie od Arasa (patrząc na zdjęcie z perspektywy fotografa) w ciemnych okularach...