Mam przyjemność zaprosić na długo oczekiwany spot regionalny w Tyskim Muzeum Browarnictwa w Tychach.
Spotykamy się 9 września 2006 roku o godzinie 11.00 (sobota). W niedzielę muzeum nieczynne.
Dzwoniłem już tam i zarezerwowałem przewodnika na godzinę 12.00, kwadrans przed dwunastą bądźmy już wszyscy w komplecie, stąd godzina 11.00 na spotkanie jest umowna, nie spóźnijmy się jednak bo nie wejdziemy! Od 11.00 do 11.45 mamy czas dla siebie na pogawędki, pooglądanie swoich maszyn i jakieś przekąski. Przed południem wchodzimy do środka i zwiedzanie jest do 14.00-14.30. W planie zwiedznie muzeum, browaru (współczesnego), degustacja, sklep z pamiątkami. Za wstęp nie płacimy, płacimy każdy za siebie za pamiątki.
Zapraszam do odwiedzenia poniższych linków:

Proszę ludzi z okolic o rekonesans, zrobiebie kilku zdjęć placu przy muzeum, zaproponowanie miejsca na spotkanie. Spodziewam się dużej liczby chętnych. Temat browaru przewija się już od prawie pół roku, dostaję emaile z zapytaniem kiedy spotkamy się właśnie tam

Nie wpuszczają tam dzieci (ustawa o wychowaniu w trzeźwosci), miejmy to na uwadze! Inaczej nie wszyscy wejdą, ktoś będzie musiał kwitnąć z pociechami przez dwie godziny przy aucie!
Dodano 29 sierpnia: w dalszej części tego tematu znajdziecie propozycję miejsca spotkania, zdjęcia parkingu oraz mapkę dojazdu (wszystko dzięki naszym aktywnym forumowiczom - dziękuję Wam!)