to jednak ja mam najdalej

Taz
Moderator: wujekp
Marco leci w sierpniu !"AleX" pisze:a moze Marco znowu z Kanady .....
Świetnie że powiedziałeś to na ostatnią chwile bo teraz ja lub Romek będziemy musieli zapłacić za Twój pokój. Takie rzeczy to wcześniej się zgłasza a nie czeka do ostatniej chwili"WojtekZ" pisze:Jeżeli ktoś byłby chętny to właśnie zwolnił się jeden pokój 3-osobowy. Niestety nie będę w stanie przyjechać na trzy dni i przyjadę tylko w dzień oficjalny - dlatego tak jak powyżej.
Pozdrawiam!
Wojtek,"WojtekZ" pisze:Niestety byłem od kogoś uzależniony w sprawie opieki nad najmłodszym 4-miesięcznym dzieckiem.
Jeżeli tak to nie ma problemu zapłacę za pokój. Przyjadę najwyżej tylko z najstarszym synem.
Nie miałem zamiaru się wycofać i tak przyjechałbym na dzień oficjalny. Wpłacam zaliczkę i przyjeżdżam , może do Lipca coś się jeszcze wymyśli z małym a jak nie to przyjadę tylko z synem."Nat" pisze:Wojtek,"WojtekZ" pisze:Niestety byłem od kogoś uzależniony w sprawie opieki nad najmłodszym 4-miesięcznym dzieckiem.
Jeżeli tak to nie ma problemu zapłacę za pokój. Przyjadę najwyżej tylko z najstarszym synem.
nie pękaj, bierz niemowlaka ze sobą, będzie się dobrze bawił.
Mój w wieku 1 miesiąca pływał żaglówką po Mazurach i zwiedzał Wilczy Szaniec w huście- nosidełku.
Może to dlatego jest taki zdrowy i fajny![]()
![]()
Szkoda byłoby, jakbyś faktycznie się wycofał...