[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator
Imię: Kamil

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: FXX » 04 gru 2015, 17:20

Hobbysta pisze:FXX, możesz się oszukiwać w sprawie początku życia i inni też mogą, ale moim obowiązkiem jest uświadomić Tobie i innym, że jesteście w głębokim błędzie.
Gdy kiedykolwiek komuś pomagałem, to starałem się, aby jak najmniej osób o tym się dowiedziało.
Nie, to nie Twój obowiązek, a chęć narzucenia innym swojego zdania i uważania "jedynej" prawdy popieranej przez KK i PiS jako tej właściwej.

A odpowiedzi na 2 moje pytania widzę, że się nie doczekam. Jak zwykle :roll:
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

adamM20
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: adamM20 » 04 gru 2015, 17:27

... dokładnie dzisiaj smakowałem dobre śłąskie "kołoczki" w ramach małego "pępkowego", otrzymane od rodziców, którym w zeszły piątek urodził się świetny i zdrowy chłopak, chłopak z in vitro (trzecia próba).
Nie lubię górnolotnego języka ale do tego domu po długich latach zagościło prawdziwe szczęście i wielka radość. Dyskusję o in vitro proponuję prowadzić w towarzystwie właśnie takich szczęśliwych ludzi a gwarantuję, że nawet niewielka część tej szczerej ludzkiej radości przykryje zgryźliwości i niezrozumiałe anse wielu "etyków".
Serdecznie pozdrawiam

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 04 gru 2015, 17:30

Nat pisze: Wypowiedź nr 1, z popołudnia:
darbo pisze:
Nat pisze:Tak czy owak, taka krótkowzroczna, populistyczna polityka Kaczyńskiego oznacza dla Polski realne straty. Zyska tylko PiS (w sondażach)

Oby.
Wypowiedź nr 2, z wieczora tego samego dnia:
darbo pisze:Moja niezachwiana wiara w miłościwie nam panujących to fenomen, który znajduje się głównie w głowach moich oponentów, którzy będąc tu codziennie są na tyle leniwi, że nie chce im się czytać moich wypowiedzi ze zrozumieniem.
Kiedy czytam tak calkiem sprzeczne ze sobą Twoje wypowiedzi - zaczynam rozumieć, skąd się biorą zarzuty formułowane przez wielu kolegów w tym wątku, o manipulacjach i niekonsekwencjach, których się dopuszczasz w dyskusji.
wilk1.jpg
wilk2.jpg
Nat pisze:I znów wracamy ab ovo: to nie sa publiczne pieniądze, lecz pieniądze składkowiczów. Wydawało się, że to już zaakceptowałeś, a tu ponowny zonk?
wilk3.jpg
wilk4.jpg
wilk5.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2015, 15:12 przez darbo, łącznie zmieniany 5 razy.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 04 gru 2015, 17:51

adamM20 pisze:... dokładnie dzisiaj smakowałem dobre śłąskie "kołoczki" w ramach małego "pępkowego", otrzymane od rodziców, którym w zeszły piątek urodził się świetny i zdrowy chłopak, chłopak z in vitro (trzecia próba).
Nie lubię górnolotnego języka ale do tego domu po długich latach zagościło prawdziwe szczęście i wielka radość. Dyskusję o in vitro proponuję prowadzić w towarzystwie właśnie takich szczęśliwych ludzi a gwarantuję, że nawet niewielka część tej szczerej ludzkiej radości przykryje zgryźliwości i niezrozumiałe anse wielu "etyków".
Serdecznie pozdrawiam
Wyrazy współczucia dla tego wyprodukowanego dziecka, oby niedosięgła go kara za zbrodnie na bezbronnych i niewinnych, dokonane przez innych przy tej okazji - oby.

Awatar użytkownika
Tomzik
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Tomczysław ;)

Post autor: Tomzik » 04 gru 2015, 18:26

Wyrazy współczucia to należą się Tobie, nie temu dziecku.

Wahałem się czy zabrać głos w tej sprawie, żeby mnie nie ukamienowano, ale FXX już zaczął w podobnym tonie.

Jeśli kilka czy kilkaset komórek nazywasz człowiekiem to powinni wg Ciebie do pierdla czy na karę śmierci skazać każdego, bo każdy z nas zmarnował setki tysięcy komórek, choćby przez wyciekającą z rany krew czy wypadające włosy.

Nie widzę różnicy między pojedynczą komórką jajową, (których też nawiasem mówiąc w ciągu życia kobiety marnuje się cała masa), plemniczkiem (hmmm. nocne polucje? :) ) czy też czerwoną krwinką - to tylko komórki. Nic więcej.
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 04 gru 2015, 19:08

Tomzik pisze:Wyrazy współczucia to należą się Tobie, nie temu dziecku.

Wahałem się czy zabrać głos w tej sprawie, żeby mnie nie ukamienowano, ale FXX już zaczął w podobnym tonie.

Jeśli kilka czy kilkaset komórek nazywasz człowiekiem to powinni wg Ciebie do pierdla czy na karę śmierci skazać każdego, bo każdy z nas zmarnował setki tysięcy komórek, choćby przez wyciekającą z rany krew czy wypadające włosy.

Nie widzę różnicy między pojedynczą komórką jajową, (których też nawiasem mówiąc w ciągu życia kobiety marnuje się cała masa), plemniczkiem (hmmm. nocne polucje? :) ) czy też czerwoną krwinką - to tylko komórki. Nic więcej.
Zapewne kolega Hobbysta po nocnych polucjach zbierał ów materiał i nie marnował, tylko zawoził do pierwszej w okolicy klinikiin vitro i nakazał stworzyć z tego milion dzieci, trudno z bruzdą ale są :)
Tragedia ludzka nie zna granic, wy katoliccy przewraźliwieńcy krzywdzicie dużo więcej dzieci myślą, uczynkiem i zaniedbaniem.

Awatar użytkownika
Snail
Sekretarz
Sekretarz
Imię: Paweł

Post autor: Snail » 04 gru 2015, 19:19

Hobbysta pisze:
adamM20 pisze:... dokładnie dzisiaj smakowałem dobre śłąskie "kołoczki" w ramach małego "pępkowego", otrzymane od rodziców, którym w zeszły piątek urodził się świetny i zdrowy chłopak, chłopak z in vitro (trzecia próba).
Serdecznie pozdrawiam
Wyrazy współczucia dla tego wyprodukowanego dziecka, oby niedosięgła go kara za zbrodnie na bezbronnych i niewinnych, dokonane przez innych przy tej okazji - oby.
Mialem sie nie odzywac,ale... Na miejscu Adama przy pierwszej okazji za nazwanie mojego dlugo wyczekiwanego dziecka 'wyprodukowanym' skulbym Ci .... twarz.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...

Awatar użytkownika
Rutuś
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Leszek

Post autor: Rutuś » 04 gru 2015, 19:37

Mialem sie nie odzywac,ale... Na miejscu Adama przy pierwszej okazji za nazwanie mojego dlugo wyczekiwanego dziecka 'wyprodukowanym' skulbym Ci .... twarz.[/quote]

To nie dziecko Adama tylko znajomych ale to nie zmienia sedna sprawy.Ale najłatwiej się wymądrzać jak się nie jest w takiej trudnej sytauacji.
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011

była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator

Post autor: FXX » 04 gru 2015, 19:44

Ja mam tylko nadzieję, że Hobbysta jest w każdym względzie zgodny z KK, a nie wybiórczo i np. antykoncepcji również nie uznaje.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

adamM20
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: adamM20 » 04 gru 2015, 19:49

Snail pisze: Mialem sie nie odzywac,ale... Na miejscu Adama przy pierwszej okazji za nazwanie mojego dlugo wyczekiwanego dziecka 'wyprodukowanym' skulbym Ci .... twarz.
.... nie, nie, w zasadzie jedyne co mogę zrobić to podziękować koledze Hobbyście za nadzieję, że Tego przemiłego obywatela RP i członka naszej wspólnej katolickiej społeczności ominie kara za grzechy rodziców, wszak różnić się w poglądach to takie ludzkie ....
Serdecznie pozdrawiam.

P.S.
Pod wpływem Hobbysty za jego słowa otuchy i nadziei otworzyłem flaszkę szampana i zamiast siedzieć w zimnym garażu piję ze swoją małożonkę za zdrowie młodego Polaka-Katolika.

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 04 gru 2015, 20:27

To tak dla rozluźnienia:

Obrazek
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 04 gru 2015, 20:31

Hobbysta pisze:
Serdecznie pozdrawiam
Jesteś, wybacz, przykładem jak mocno religia zryła ci beret- niestety. Jestem tolerancyjny dla wszystkich, ale kiedy siadam przy stole i przy nim jest nieznajomy twojego pochodzenia, który w bezczelny, bez wiedzy teologicznej uświadamia innych, swoją wycackaną racją, opowiadając im na zadawane pytania" bo tak"... To się uaktywniam i nie ma zmiłuj... Strasznie mi ciebie żal. Są na tym forum katolicy, którzy mimo wierzeń, mają swój rozum i to oni nim rządzą, a nie na odwrót. Wiem, że w szkołach i gminach uczą, uczyli, że człowiek to glina... Jakże mylne i obłudne pojęcie, które zjadłeś nie wąchając...
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 04 gru 2015, 21:58

Witam!

Niezależnie od tego co tam sobie każdy z Was napisze, pomyśli czy zrobi w tej sprawie, już nie będziecie się mogli tłumaczyć, że nie wiedziałem lub nikt mi o tym nie powiedział itp.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator

Post autor: FXX » 04 gru 2015, 22:10

Hobbysta pisze:Witam!

Niezależnie od tego co tam sobie każdy z Was napisze, pomyśli czy zrobi w tej sprawie, już nie będziecie się mogli tłumaczyć, że nie wiedziałem lub nikt mi o tym nie powiedział itp.

Pozdrawiam
A komu my się mamy tłumaczyć, hmm?
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

Awatar użytkownika
Snail
Sekretarz
Sekretarz
Imię: Paweł

Post autor: Snail » 04 gru 2015, 22:13

FXX pisze:
Hobbysta pisze:Witam!

Pozdrawiam
A komu my się mamy tłumaczyć, hmm?
Nad nami nie ma "prezesa" któremu musimy się spowiadać...
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”