[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Jeszcze nie, ale jak w takim tempie dalej będą totalitaryzm wprowadzać, to niebawem Panowie minki Wam (i mnie) zrzedną 

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Niedoczekanie... zarówno prezia jak i Hobbysty 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Przypomnijcie sobie lata 2005-2007 jak pewien minister chciał brać lekarzy w kamaszeTomzik pisze:Jeszcze nie, ale jak w takim tempie dalej będą totalitaryzm wprowadzać, to niebawem Panowie minki Wam (i mnie) zrzedną
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
- belial666
- Forumowicz/ka
Bredzisz Jasiu... Tłumaczyć???? Przed twoim Bogiem??? Bladą niekompetencją zawęszoną na drzewie...Hobbysta pisze:Witam!
Niezależnie od tego co tam sobie każdy z Was napisze, pomyśli czy zrobi w tej sprawie, już nie będziecie się mogli tłumaczyć, że nie wiedziałem lub nikt mi o tym nie powiedział itp.
Pozdrawiam
Skazała z góry swoje dzieci na porażkę... I ty to robisz tak samo...!!!
Nr. telef. 501259455
- kuba88
- Klubowicz
- Imię: Jakub
Mimo, ze nie jestem specjalnie religijny to jednak zwracam ci uwage belial, szanuj innych. Mozna swoja niechec do religii czy instytucji wyrazic w mniej dosadny sposob.
Hobbysta, czemu uwazasz, ze niewinne dziecko powinno ponosic kare za cos co TY uwazasz za zbrodnie jego rodzicow? To moze takim tokiem myslenia kara powinna byc smierc tego dziecka?
Hobbysta, czemu uwazasz, ze niewinne dziecko powinno ponosic kare za cos co TY uwazasz za zbrodnie jego rodzicow? To moze takim tokiem myslenia kara powinna byc smierc tego dziecka?
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
- belial666
- Forumowicz/ka
Sorry. Mówię tylko prawdę- zapisaną oczywiście( mam prawo?). Nie miałem na celu Cię urazić. Ludzie pokroju hobbysty czasami potrzebują wstrząsów...kuba88 pisze:Mimo, ze nie jestem specjalnie religijny to jednak zwracam ci uwage belial, szanuj innych. Mozna swoja niechec do religi czy instytucji wyrazic w mniej dosadny sposob.
PS. Myślę że nie ma na co się obrażać.
Nr. telef. 501259455
Witam!
Pozdrawiam
Tak nie uważam i nie chciałbym aby tak było. Pan Bóg wyda wyrok w tej i we wszystkich sprawach nieuchronnie - wcześniej lub później.kuba88 pisze:, czemu uwazasz, ze niewinne dziecko powinno ponosic kare za cos co TY uwazasz za zbrodnie jego rodzicow?
Pozdrawiam
Hobbysto powiedz nam proszę, skoro żyjesz tak bardzo w zgodzie z KK i Panem Bogiem, to antykoncepcji również nie uznajesz?
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- belial666
- Forumowicz/ka
Kamil, każdy wierzący i żyjący w zgodzie z KK, przyjmujący to co kościół nakazuje. Powinien? Musi!!!Lecz nie wszyscy tak mogą/potrafią, bo kłÓci się to z ich moralnością.
Wygląda na to, że hobbysta jest, stara się być prawdziwym katolikiem. I ta prawdziwość tak wygląda, czasami wstrząsająco...
Wygląda na to, że hobbysta jest, stara się być prawdziwym katolikiem. I ta prawdziwość tak wygląda, czasami wstrząsająco...
Nr. telef. 501259455
Witam!
FXX, nie mam w tej chwili czasu, więc bardzo krótko. Sposoby na unikania ciąży zgodne z nauczaniem KK są omawiane na naukach przedmałżeńskich i jest to ostatni moment, gdyby wcześniej nie chcieć nic wiedzieć na ten temat. Nie mam natomiast wątpliwości, co do rozróżniania tego, które z metod są zbrodnicze.
Pozdrawiam
FXX, nie mam w tej chwili czasu, więc bardzo krótko. Sposoby na unikania ciąży zgodne z nauczaniem KK są omawiane na naukach przedmałżeńskich i jest to ostatni moment, gdyby wcześniej nie chcieć nic wiedzieć na ten temat. Nie mam natomiast wątpliwości, co do rozróżniania tego, które z metod są zbrodnicze.
Pozdrawiam
belial666 pisze:Jestem tolerancyjny dla wszystkich...

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Hobbysto, skoro nie masz czasu, to tym bardziej odpowiedz wprost na zadane pytanie.Hobbysta pisze:Witam!
Pozdrawiam
Wiem jakie metody dopuszcza KK. Ale nie o to pytałem.
Pytałem o to, czy w zgodzie z KK nie uznajesz antykoncepcji (mechanicznej, hormonalne etc.) poza metodami naturalnymi, które dopuszcza Kościół, a które jak wiemy są nieskuteczne (kalendarzyk to bardziej się nadaje do planowania ewentualnej rodziny, a nie unikania ciąży).
Zatem? Tak, czy nie, prosta odpowiedź.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- belial666
- Forumowicz/ka
Żadna z metod antykoncepcji nie zabija. Musisz to pojąć w końcu. Czy to będzie sposób" na piechotę" kiedy to kobieta sama wyliczy sobie dni płodne, czy to będą tabletki. Nie ma znaczenia, czy obumieranie dzieje się w sposób naturalny, czy wymuszony tabletkami...Hobbysta pisze:Witam!
Pozdrawiam
Nr. telef. 501259455
- belial666
- Forumowicz/ka
Ahh, zapomniałem. Są wyjątkidarbo pisze:belial666 pisze:Jestem tolerancyjny dla wszystkich...![]()
![]()
![]()
![]()

Nr. telef. 501259455
Hobbysta, karać możesz, możecie nawet gilotyną, ludzi ,którzy są zrzeszeni,zapisani, utożsamiają się z Waszą grupą wyznaniową,ode mnie wara.Nie zobowiązywałem się do przestrzegania reguł, zasad, kodeksu,który wyznajesz.Mam nadzieję,że obecne lobby nie pójdzie tak daleko w swoich aspiracjach narzucania swojego kodeksu w postaci regulacji prawnych. W przeciwnym razie byłby to stan niczym nie różniący się od talibanu,państwa islamskiego.
Dyskusja tak ,jak najbardziej ale straszenie konsekwencjami - nie.Może ,kiedyś / nie wiem jaki masz kolor oczu / , nie załapałbyś się do jedynie słusznej rasy.
Jeszcze raz - ode mnie wara.
Dyskusja tak ,jak najbardziej ale straszenie konsekwencjami - nie.Może ,kiedyś / nie wiem jaki masz kolor oczu / , nie załapałbyś się do jedynie słusznej rasy.
Jeszcze raz - ode mnie wara.
Thesis 3,0 V6 2002