Ogólnopolski zlot LKP 2008

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 11 lut 2008, 21:51

"Pablo" pisze:Zakładając modelowy przykład komórki społecznej zwany rodziną typu 2+1 wychodzi 460 zeta za dwa dni. Prawie jak weekend w Pradze :lol: To ile gwiazdek ma ten lokal :wink:
Pablo - przykre to ,co napisałeś. Domyślam się jednak iż zamiast w Pradze będziesz z nami na zlocie.
Serdecznie zapraszamy rownież osoby, które mają baaardzo daleko. Zjazdy te są zwykle na tyle sympatyczne (a okoliczności przyrody oraz towarzystwo zazwyczaj na tyle wyborne) że warto się przemęczyć te parę godzin w swojej pięknej Lyberce czy innej Kappuni Uśmiech
NAT myślę iż Deltuni też nie będzie zakazane :)

Oczywiście piszę się na 93,5%( za te 6,5 nie odpowiadam, bo może mnie coś przejechać a szkoda by było, bo jeszcze nie zdążyłem poznać sympatycznego towarzystwa Lancistów z poza małopolski).
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 11 lut 2008, 21:51

Tommi, to na zlocie będzie miała 9 miesięcy, ostatni moment by ją spokojnie upilnować, póki nie zacznie chodzić.

Powiem tylko tyle, że ja z 1-miesięcznym dzieciakiem pływałem łódką po Mazurach, a na pierwszy zlot LKP (nie licząc wcześniejszych licznych spotów mazowieckiej grupy LKP) pojechaliśmy z roczniakiem. Nie było żadnych problemów, prócz wyrywania panienek ;)

Obrazek
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
maciej_ignys
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maciej_ignys » 11 lut 2008, 22:02

Wchodzę : yesyes :

Obiema nogami i tłustym d....a z resztą nieważne :D

Pytanka do kierownictwa:

- czy można zapłacić wsio ? Bo mam sklerozę (piję tyle co Marco :D , a może więcej :lol: )i mógłbym potem zapomnieć.

- jeśli to jakiś problem formalno - prawno - oragnizacyjny to rozumiem, że zaliczkę wpłacamy od tzw. paszczy niezależnie od wieku ?

Pozdrówka

P.S Nacie ! Zapoznamy nasze nowe pokolenie - będzie upiornie, tfu upojnie : yesyes :

Awatar użytkownika
Cossi86
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Cossi86 » 11 lut 2008, 22:03

W tamtym roku bywałem w Sielpi bardzo często. Ogólnie bardzo fajne miejsce do wypoczynku z czystą woda i wieloma atrakcjami. Ceny dość przystępne a i natłok ludzi nie jest tak olbrzymi.

Jeśli tylko nic sie nie zmieni to będe.
Lancia Kappa 2.4 T.DS

Awatar użytkownika
darkobo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darkobo » 11 lut 2008, 22:14

Rozpoczynam negocjacje :wink:
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie ;) )

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 11 lut 2008, 23:49

To zaczynam rozmowy z rodziną, jak dla mnie super miejsce. Mogę na noc odstawić dzieciaki do babci i spokojnie pobalować :-) : yesyes :
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
Endrju
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Endrju » 11 lut 2008, 23:51

Zawsze chciałem pojechać na taki zlot...niestety chyba po raz drugi w LKP będę zmuszony spasować :( wiem że z Zachodniopomorskiego i Pomorskiego nie jest nas dużo ale miałem nadzieję że tym razem zlot będzie gdzieś w środkowej Polsce.
Dla mnie 560 km w jedną stronę to sporo i nie tylko ze względu na koszty ale i pracę...wyjazd w piątek o 17 zajeżdzam na noc a powrót w niedziele z rana żeby w poniedziałek wyrobić się do roboty :(
Jeżeli nie osobiście to przynajmniej duchowo będę was wspierał :) przy butelce Jonnego :)
Endrjus...z mojej półki biorą pod nóż...kiedy mam żyć jeśli nie już...

Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01

Awatar użytkownika
darkobo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darkobo » 11 lut 2008, 23:55

Endrju - poprzedni był w środkowej Polsce, a Sielpia jest tylko 100 km dalej. Ale niestety, ze Szczecina wszędzie jest daleko ;) A mnie się marzy zlot w Wołosatem :lol:
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie ;) )

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 11 lut 2008, 23:59

"Endrju" pisze: Dla mnie 560 km w jedną stronę to sporo i nie tylko ze względu na koszty ale i pracę...wyjazd w piątek o 17 zajeżdzam na noc a powrót w niedziele z rana żeby w poniedziałek wyrobić się do roboty :(
to w piątek połóż się wcześnie spać, bladym świtem w sobotę w Lancię, przyjeżdżasz na południe w sobotę z bagażnikiem pełnym konserw, płacisz tylko za jeden nocleg i w niedzielę spokojnie wracasz do domu :wink:
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Awatar użytkownika
maki
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: maki » 12 lut 2008, 0:00

pewnie blizej niz 209 km od Rzeszowa, szybko zlotu ponownie nie bedzie... jesli nic sie zlego nie stanie, to bardzo chetnie przybede... a jeszcze jakby udalo sie jakos z reprezentacja Stalowej i Rzeszowa zabrac to euforia gwarantowana : yesyes :

pozdrawiam

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 12 lut 2008, 0:00

"lemaxx" pisze:LIETUVOS LANCIA KLUBAS stawi sie ,ale na dwa noclegi piatek i sobota
zbiórka w piątek w Markach pod Warszawą i dalej jedzie kolumna litewsko-polska? :wink:
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Awatar użytkownika
Endrju
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Endrju » 12 lut 2008, 0:05

"pew" pisze:
"Endrju" pisze: Dla mnie 560 km w jedną stronę to sporo i nie tylko ze względu na koszty ale i pracę...wyjazd w piątek o 17 zajeżdzam na noc a powrót w niedziele z rana żeby w poniedziałek wyrobić się do roboty :(
to w piątek połóż się wcześnie spać, bladym świtem w sobotę w Lancię, przyjeżdżasz na południe w sobotę z bagażnikiem pełnym konserw, płacisz tylko za jeden nocleg i w niedzielę spokojnie wracasz do domu :wink:
Tu nie chodzi o koszty spania dojazdu itp. konserw nie jadam zbyt często więc zamienił bym je na browarki :) poprzedni zlot o ile dobrze pamiętam też był gdzieś w tamtych okolicach mniej więcej a fakt że ze szczecina to cholera wszędzie w piz : cenzura : du daleko :)
Zaczynam myśleć o tej sobocie...może to nie głupie wyjechać w sobote o 3-4 rano i zrobić wam pobódkę szczecińskim browarkiem :) myśle intensywnie...
Endrjus...z mojej półki biorą pod nóż...kiedy mam żyć jeśli nie już...

Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01

Awatar użytkownika
Taz
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Irek
Kontakt:

Post autor: Taz » 12 lut 2008, 0:40

"maki" pisze:pewnie blizej niz 209 km od Rzeszowa, szybko zlotu ponownie nie bedzie... jesli nic sie zlego nie stanie, to bardzo chetnie przybede... a jeszcze jakby udalo sie jakos z reprezentacja Stalowej i Rzeszowa zabrac to euforia gwarantowana : yesyes :

pozdrawiam
Ze Stalowej już na 99,99% wyjeżdża Kappa SW i Lybra SW... kto wie, może jeszcze Dedra... :) jak tam Zoom? :)
'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 12 lut 2008, 0:52

"Endrju" pisze:
"pew" pisze:
Tu nie chodzi o koszty spania dojazdu itp. konserw nie jadam zbyt często więc zamienił bym je na browarki :) poprzedni zlot o ile dobrze pamiętam też był gdzieś w tamtych okolicach mniej więcej a fakt że ze szczecina to cholera wszędzie w piz : cenzura : du daleko :)
Zaczynam myśleć o tej sobocie...może to nie głupie wyjechać w sobote o 3-4 rano i zrobić wam pobódkę szczecińskim browarkiem :) myśle intensywnie...
Jeśli byś się jednak nie zdecydował (do czego- znaczy zdecydowania się- serdecznie namawiam), to zawsze masz trochę mniejszą alternatywę- marcowy zlot w Mikstacie. Może tam połkniesz bakcyla?

A tak wogóle, to wstyd, koledzy, którzy macie "za daleko"! Litwini śmigają do Polski już któryś raz z rzędu! :lol:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 12 lut 2008, 8:25

"Taz" pisze:
"maki" pisze:pewnie blizej niz 209 km od Rzeszowa, szybko zlotu ponownie nie bedzie... jesli nic sie zlego nie stanie, to bardzo chetnie przybede... a jeszcze jakby udalo sie jakos z reprezentacja Stalowej i Rzeszowa zabrac to euforia gwarantowana : yesyes :

pozdrawiam
Ze Stalowej już na 99,99% wyjeżdża Kappa SW i Lybra SW... kto wie, może jeszcze Dedra... :) jak tam Zoom? :)
No maki na pewno jakoś się ustawimy, tylko dobrze by było z naszego regionu jeszcze pare osób zwerbować :) : yesyes :
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”