...a jak Wam się to nie podoba, to...

Serdecznie pozdrawiam.
Moderator: wujekp
to zonk mam blisko i nici z terminu takiegojakubg pisze:Moi drodzy niestety musi nastąpić zmiana terminu!
Nowy termin to: 18-20.II.2011 czyli tydzień później od oryginału. Najmocniej przepraszam siła wyższa.
Nie przesadzaj ja też chyba na dzionek wpadneTomzik pisze:U mnie wciąż nie wiadomo- chciałbym, ale w tym terminie wypadnie impreza rodzinna (a przynajmniej kalendarzowo), więc ciężko będzie to pogodzić.. A przyjeżdżać w sobotę wieczorem już nie bardzo się opłaca, bo ludki zaczną się w niedzielę rano rozjeżdżać..
To się nazywa pozytywne podejście.gros pisze:Nie przesadzaj ja też chyba na dzionek wpadneTomzik pisze:U mnie wciąż nie wiadomo- chciałbym, ale w tym terminie wypadnie impreza rodzinna (a przynajmniej kalendarzowo), więc ciężko będzie to pogodzić.. A przyjeżdżać w sobotę wieczorem już nie bardzo się opłaca, bo ludki zaczną się w niedzielę rano rozjeżdżać..zawsze się opłaca
To znaczy że nie ma problemuTomzik pisze:Własnie kłopot w tym, że to nie będzie dzionek tylko wieczorek, spańsko, śniadanie i do dom..