Chciałbym zaprosić Was na Drugi Zlot Zimowy 2011.
Kiedy: 18-20.II.2011
Gdzie: U Barbary
Ceny:
- 100zł osoba dorosła za 1 dzień czyli jak przyjedziesz w piątek zaliczasz kolację idziesz spać potem w sobotę śniadanie i obiad i kończy się 100zł

- dzieci od 0 do 3 lat - 15zł doba z jedzeniem
- dzieci od 4 do 9 lat - 50zł doba z jedzeniem
- dzieci od 10 do 15 lat - 70zł doba z jedzeniem
- dzieci powyżej 16 lat - 100zł doba z jedzeniem
W programie wyjazd na wyciąg z poduszkami oraz wieczorem (gdy będzie pogoda służyła ognisko). Jeżeli pogoda dopisze to można zabrać sanki

Impreza zaczyna się w piątek i an ten dzień jest przewidziana kolacja a kończy się w niedzielę obiadkiem.
W całym ośrodku obowiązuje zakaz palenia. Osoby palące proszę o info by można Wam było przydzielić pokoje przy balkonie.
Atrakcje:
- wyjazd na wyciąg (zjazdy na poduszkach)
- przy braku śniegu piękne krajobrazy podczas długich spacerów oraz możliwość wyjazdu na gokarty do Brodnicy
- ognisko
- zwiedzanie Brodnicy (muzeum, wieża) oraz okolic (zdjęcia)
- i co najważniejsze możliwość spotkania się na żywo i rozmów bez klawiatur!
Oczywiście istnieje możliwość przyjazdu w sobotę (czyli na 1 noc)
Proszę o wpłaty na konto właścicieli ośrodka i anonsować się hasłem Lancia Klub Polska. Wymagana jest wpłata zaliczki wysokości 100zł od rezerwującego. Wszelkie dodatkowe pytania można kierować do mnie lub bezpośrednio do ośrodka (u_barbary@wp.pl) Zaliczki należy wpłacać do końca grudnia 2010. Resztę regulujemy gdy przyjedziemy na miejsce.
Istnieje możliwość przyjazdu tylko w sobotę z obiadem (z dwóch dań) - koszt 30zł od osoby dorosłej.
Zdjęcia z oględzin.
ZDJĘCIA
Masz jeszcze wątpliwości? Zobacz ja było w zeszłym roku!
W przypadku pytań proszę o kontakt.
Lista obecności:
1. Rafako + Ola26 + Szkrab
2. Topcio1 + Marzena + Szkraby
3. Nat + Natka + Szkraby
4. Lancik90 + Iza + Szkraby
5. Gallar
6. Tomek + Beata + Kuba
7. Tribord + Żonex + 2
8.