jak jeszcze staly w LT to jeogladalem - ale wybralem te ladniejsze"Pablo" pisze:No ta druga propozycja Kojaka jest o wiele lepszaZ felgami nic nie planuję robić bo są ok

jak jeszcze staly w LT to jeogladalem - ale wybralem te ladniejsze"Pablo" pisze:No ta druga propozycja Kojaka jest o wiele lepszaZ felgami nic nie planuję robić bo są ok
Ja wiem czy ładniejsze"Luckyy" pisze:jak jeszcze staly w LT to jeogladalem - ale wybralem te ladniejsze
JMF: a cóż to jest za tuning optyczny? Czy tylko kwestia felek i opon? Bo wiecej nic tu nie widac."Jeremy McFee" pisze:LYBRA wg NOVITEC'a"Nat" pisze:Hmmm no tak. Też nie jestem zwolennikiem propozycji Kojaka. A mam podobny problem: zastanawiałem się nad dokupieniem jakiegoś dyskretnego ozdobnika Lyberce i nic co by dodało urody zamiast szpecic nie przychodzi mi do glowy"Pablo" pisze:Propozycja Kojaka jest nieco przesadzonaCo do Kappy Przema, to owszem czarne to ma klamki no i szyby
Jakoś za wiele z tym autkiem nie da się zrobić, żeby był tzw. smaczek no i dawało się normalnie użytkować
![]()
Trza nam było kupic jakis paskudny pojazd, to byłoby duzo do zrobienia...
2.4 JTD mit Steuergerät auf 180PS
Edelstahl Auspuffanlage 2x76mm
Federnsatz ca. 45mm tiefer
Felge Typ N6 mit 215/45-17
btw: dzis spotkalem na ul Gertrudy BeeMe(W) ktora miala takie same fele tylko na srodku bialo-niebieskie logo"Pablo" pisze:Ja wiem czy ładniejsze"Luckyy" pisze:jak jeszcze staly w LT to jeogladalem - ale wybralem te ladniejszeOglądałem dziś całkiem ładne, ale sztuka za 1000 pln. Robią wrażenie, choć to tylko 17 cali. Mam już pewną koncepcję zmian. Muszę ją tylko obgadać z Prezesem i po urlopie biorę się do dzieła.
Moim zdaniem Lybra na tych kołach wygląda zdecydowanie lepiej, niż na oryginalnych. Wydaje mi się też, że zawias jest nieco obniżony - co przydaje sylwetce dynamiki - tu Lybra z kloca zmienia się w wyszczuploną laskę w wieczorowym makijażu"Nat" pisze:
JMF: a cóż to jest za tuning optyczny? Czy tylko kwestia felek i opon? Bo wiecej nic tu nie widac.
A co do cieniutkich opon i wielkich felg, nawet abstrahując od komfortu jazdy po dziurach, to do aut niesportowych- nie podoba mi sie taki układ.
No a oryginalne alusy Lyberki tez są urodziwe...
to Twoje ??